Michelin-jälleenmyyjät Suomessa

 

Rengas- ja ajoneuvopalvelut

Suomi tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia testata ajoneuvojen suorituskykyä ja nauttia niiden ajo-ominaisuuksista. Me Michelinillä tiedämme, että hyvät autot, moottoripyörät ja skootterit tarvitsevat hyvät renkaat, ja siksi valtuutetuilla jälleenmyyjillämme on aina varastoissaan uusimmat tuotteemme. Ajoitpa sitten kaupungin kaduilla, maantiellä tai maastossa, tai vauhdikkaammin urheiluauton ratissa tai moottoripyörän selässä, valtuutetuilla jälleenmyyjillämme on tarjota renkaat kaikkiin tarpeisiin ja ajo-olosuhteisiin.

Jos et ole varma, mitkä tuotteet sopivat omalle ajoneuvollesi parhaiten, jälleenmyyjämme esittelee mielellään sinulle erilaisia renkaita ja kertoo, kuinka ne vaikuttavat ajoneuvoosi ja sen ajettavuuteen. Ennen renkaiden ostoa sinun on kuitenkin hyvä huomioida muutama seikka – näin renkaiden valinta on huomattavasti helpompaa. 

Huomioi sääolosuhteet

Sääolosuhteet ovat tärkeä seikka, joka kannattaa ottaa huomioon renkaita valittaessa. Sää Suomessa vaihtelee kuukaudesta toiseen. Joskus keli voi olla lämmin ja kuiva, joskus sateinen, luminen ja kylmä, jolloin tienpinnat voivat olla hyvinkin liukkaita. Muista, että märkänä tienpinnan pito on heikoimmillaan, jolloin renkaiden pidon häviämisen todennäköisyys kasvaa huomattavasti.

Valitse rengas ajoalustan mukaan

Toinen renkaiden valintaan vaikuttava seikka on alusta, jolla ajetaan. Maantieajo ei edellytä renkailta yhtä syvää pintakuviota tai vahvistettua rakennetta kuin maasto- tai off road -ajo. Renkaan valinta ajoalustan perusteella vähentää rengasmelua, rengas kuluu tasaisemmin [tasaisemmin] eikä se liukastele. Kysy lisätietoja valtuutetulta jälleenmyyjältämme.

Selitys

capture d écran 2018 05 29 à 16 45 01 copie

capture d écran 2018 05 29 à 16 45 01 copie

Lähin jälleenmyyjä

capture d écran 2018 05 29 à 16 45 01 copie

capture d écran 2018 05 29 à 16 45 01 copie

Valittu jälleenmyyjä

 

Tarvitsetko lisätukea?