Näytä jälleenmyyjät lähellä Tee uusi haku
Hyundai Ioniq 5

Hyundai and Michelin 

Menestyksekäs pitkäaikainen kumppanuus suorituskyvyn ja innovaatioiden edistämiseksi.
hyundai x michelin

Hyundai on maailmanlaajuinen toimija, joilla on liiketoimintoja kaikkialla maailmassa. Hyundain päämääränä on toteuttaa ihmiskunnan unelmaa turvallisesta ja vapaasta liikkumisesta ja rauhallisesta elämästä. Ei ole sattumaa, että Hyundai ja Michelin-tiimit tekevät tiivistä yhteistyötä paremman liikkuvuuden puolesta

LUOTETTAVAT YHTEISTYÖKUMPPANIT UUSIEN TEKNOLOGIOIDEN KEHITTÄJINÄ

Vuonna 2022 Hyundai ja Michelin ilmoittivat allekirjoittaneensa kumppanuussopimuksen, jonka tarkoituksena on renkaiden kehittäminen tulevaisuuden Premium-sähköajoneuvoihin. Ohjelmaan kuuluvat:

  • Ekologisesti suunniteltujen renkaiden kehittäminen käyttämällä uusiutuvia biopohjaisia ja kierrätettyjä raaka-aineita.
  • Renkaiden suorituskyvyn varmistaminen ajoneuvojen painon kasvun myötä.
  • Yhteistyö premium-renkaiden teknologian kehittämiseksi tulevaisuuden liikkuvuusratkaisuja varten.
  • Sekä yhteinen tutkimustyö renkaiden valvontajärjestelmän kehittämiseksi.
ioniq5 sideview

IONIQ5, Hyundain täyssähköauto

Vuonna 2017 Hyundai Motor & Michelin allekirjoittivat ensimmäisen kumppanuussopimuksen sähkö- ja luksusajoneuvojen suorituskyvyn optimoimiseksi. Tämä johti eksklusiivisen renkaan kehittämiseen Hyundai Ioniq5:lle. Hyundai Ioniq 5, Vuoden Auto 2022, vuoden sähköauto ja vuoden muotoilupalkinnon voittaja, on varustettu yksinomaan yhteiskehitetyillä Michelin-renkailla.

Michelin-renkaat tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn, käsiteltävyyden, jarrutustehon, pitkän käyttöiän ja alhaisen vierintävastuksen huolimatta tehokkaiden sähköajoneuvojen suuresta vääntömomentista.

HN & GOE-MERKITYT RENKAAT - RÄÄTÄLÖIDYT MICHELIN-RENKAAT HYUNDAI-AUTOIHIN

goe marking final

Michelin kehittää HN-merkittyjä renkaita erityisille Hyundai N -automalleille sekä GOE-merkittyjä renkaita (jotka varustavat myös Hyundai Motor Groupin ylellisiä Genesis-automalleja).

HN & GOE -merkityt Michelin-renkaat ovat Michelinin insinöörien erityisesti suunnittelemia läheisessä yhteistyössä Hyundain ja Genesiksen kanssa. Hyödynnämme asiantuntemustamme renkaiden kehitystyössä valitsemalla parhaat teknologiat ja materiaalit kunkin automallin yksilöllisten ominaisuuksien mukaan, mikä takaa parhaan suorituskyvyn ja todella ainutlaatuisen ajokokemuksen!

Vain HN & GOE-merkityt renkaat antavat täyden varmuuden siitä, että rengas on erityisesti suunniteltu ja testattu Hyundai-ajoneuvoon.

MICHELIN AcousticTM -teknologian ansiosta parempi ajokokemus

Sähköauton äänettömässä moottorissa renkaiden aiheuttama melu auton sisällä on merkittävä ongelma.

Ääntä vaimentava vaikutus aikaansaadaan erityisen polyuretaanivaahdon avulla, joka asennetaan renkaan sisään vulkanoinnin jälkeen. Polyuretaanivaahtokerros vaimentaa ääniresonanssia renkaan sisällä. MICHELIN AcousticTM -teknologian ansiosta auton sisäpuolinen rengasmelu vähenee lähes 20 %(1).

acoustic technology
map search desktop

ETSI HYUNDAI-RENGASJÄLLEENMYYJÄ

Hakuehto
Osoite, paikkakunta tai postinumero
Auto
Paikanna minut
Etsi
Suomen viisi suurinta kaupunkia

LAILLINEN HUOMAUTUS

(1) Michelin Acoustic -teknologia alentaa auton sisällä havaittavaa melutasoa lähes 20% (Michelinin v.2020 suorittama sisäisen rengasmelun mittaus rengaskoossa 245/45 R19, testiautona KIA Cadenza. Melutaso mitattuna 170–230 Hz-taajuudella). Tulokset voivat vaihdella ajoneuvon, rengasvalikoiman ja koon, nopeuden ja tieolosuhteiden mukaan.

Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.