MICHELIN Guide on kehittänyt barometrin, joka seuraa maailman tähtiravintoloiden aukeamista koronakriisin helpottaessa

2020-06-18

Michelin Guide on kehittänyt kansainvälisen barometrin, joka helpottaa Covid-19 -kriisin vaikutusten analysointia Michelin-tähtiravintoloiden toimintaan.

Barometri kirjaa viikoittain avoimien tähtiravintoloiden lukumäärän kaikista niistä 32 eri kohteesta, joissa Michelin-tähtiä ravintolaoppaissa on. Ollakseen barometrissä mukana ravintoloiden on täytettävä kriteeri: kunkin ravintolan on voitava osoittaa, että se on auki asiakkaille vähintään kolmena päivänä viikossa.

Barometri on ravintola-alalle ja matkailualalle laajemminkin tarkoitettu työkalu, jonka avulla voi seurata keskitetysti ja reaaliaikaisesti maailman kaikkien Michelin-tähtiravintoloiden aukeamisen kehitystä.

Koska Michelinin ravintolaoppaat kattavat maailmanlaajuisesti useita kohteita, Michelin Guidella on myös asiantuntevia ravintolatarkastajia, jotka ovat erikoistuneet eri kohteisiin. Nämä ravintolatarkastajat tekevät nyt kentällä tärkeää seuranta- ja kirjaamistyötä barometriä varten. Maiden terveystilanteesta riippuen tiedot kerätään tähtiravintoloista joko käymällä paikan päällä keskustelemassa, puhelimitse tai digitaalisten kanavien kautta.

“Kehitimme barometrin voidaksemme seurata gastronomian maailman pulssia ja kertoa tilanteen etenemisestä sekä herättää tietoisuutta siitä koko ekosysteemissämme. Tällä hetkellä jo 60 prosenttia maailman 3 000 Michelin-tähtiravintolasta on auki. Toivomme, että tämä seuranta ja siitä tiedottaminen lisää ymmärrystä tärkeän sektorin taloudellisesta tilasta, jonka vaikutukset ulottuvat paljon ravintoloiden ulko-ovia pidemmälle”, kommentoi asiaa Michelin Guiden kansainvälinen johtaja Gwendal Poullennec.

Lisätäkseen tietoisuutta tähtiravintoloiden tilanteesta pandemiakriisin aikana MICHELIN Guide sisällyttää lähiaikoina barometrin nähtäväksi internet-sivustolleen osoitteessa https://guide.michelin.com/en

Lehdistön yhteyshenkilö, Michelin Nordic, Tukholma: Lotta Wrangle
Puhelin: 46 72 250 07 40, sähköposti: lotta.wrangle@michelin.com

 

Michelin on johtava rengasvalmistaja, joka on omistautunut ihmisten ja tavaroiden liikkuvuuden edistämiseen kestävän kehityksen mukaisesti. Michelin valmistaa ja myy renkaita kaiken tyyppisiin ajoneuvoihin ja tarjoaa innovatiivisia sekä digitaalisia sovelluksia ajoneuvokalustojen hallintaan ja matkailuun. Lisäksi Michelin julkaisee matkaoppaita, hotelli- ja ravintolaoppaita sekä kaupunki- ja tiekarttoja sekä on-line että painettuina versioina. Yhtymän pääkonttori sijaitsee Clermont-Ferrandissa Ranskassa ja sillä on paikallinen organisaatio 170 maassa; henkilöstön määrä on yli 127 000. 69 rengastuotantolaitoksessaan Michelin valmisti vuonna 2019 yhteensä 200 miljoonaa rengasta. Tutkimuksesta ja tuotekehityksestä vastaa teknologiakeskus, jonka yksiköt sijaitsevat Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. (www.michelin.comwww.michelin.fi)

Auto Piktogrammi cjxadkp7r016p0jqwuyo6sdgj pdf Renkaat
b434f1559ff6976c 800x800ar 2
bd98fac9bb2db120 800x800ar
Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.