Näytä jälleenmyyjät lähellä Tee uusi haku

Michelinin ensimmäinen Pilot Sport -rengas varta vasten sähköurheiluautoihin

  • Ensimmäinen Michelin-rengas, joka on kehitetty vastaamaan niihin vaatimuksiin, joita sähköurheiluautojen ajettavuudelle ja toimintamatkalle asetetaan
  • Alhainen melutaso lisää mukavuutta pitkillä ajomatkoilla
  • Perustuu Michelinin keräämään tietoon ja kokemukseen Formula E -kilpailuista
  • Tyyppihyväksytty uuteen Tesla Model Y:hyn

Ensimmäinen Michelin-rengas, joka täyttää sähköurheiluautojen erikoisvaatimukset,

Michelin Pilot Sport EV, tarjoaa vahvat ominaisuudet: 

  • Optimaalinen pito sekä kuivalla että märällä tienpinnalla renkaan käyttöiän loppuun saakka ottaen huomioon sähköurheiluautojen suurempi paino ja sen jakautuminen.
  • Ylivoimainen kulumiskestävyys,  joka kestää tämän tyyppisten autojen suuren vääntömomentin ja kiihdytyksessä kehittyvät voimat.
  • Michelin Pilot Sport EV pidentää toimintamatkaa jopa 60 kilometrillä erittäin pienen vierintävastuksensa ansiosta. Näin kuljettaja voi nauttia ajosta mahdollisimman pitkään.
  • 25 prosenttia hiljaisempi1 ajossa Michelin AcousticTM teknologian ansiosta: renkaan sisällä oleva polyuretaanivaahto alentaa melutasoa ohjaamossa ja tekee sähköurheiluautolla ajamisesta miellyttävämpää.

Michelin Pilot Sport EV perustuu Michelinin syvälliseen tietoon ja kokemukseen Formula E:stä:

Yhtenä Formula E-sarjan perustajista Michelin ehdotti erikoista rengasratkaisua mestaruussarjan sähköisiin formula-autoihin. Ehdotuksen mukaisilla renkailla on samoja ominaisuuksia kuin tavallisilla teillä käytettävillä renkailla: Michelinin Formula E-renkaat toimivat kilpa-ajossa kaikissa sääolosuhteissa, ja niiden 19 tuuman rengaskoko on sama kuin monien nykyisten autojen vakiorenkaissa.

Michelin Pilot Sport EV -renkaassa hyödynnetään niitä edistysaskeleita, joita Michelin on ottanut kuuden Formula E-kauden aikana. Yksi niistä on ElectricGrip CompoundTM -teknologia. Se tarkoittaa, että kuviopinnan keskiosa on kovempaa kumiseosta, mikä antaa sähköauton suuren vääntömomentin edellyttämän pidon. Michelin Pilot Sport -rengasperheen uuden tulokkaan sivuissa on myös sama kuvio ja samanlaiset merkinnät kuin Michelinin Formula E-renkaissa.

Michelin Pilot Sport EV tulee vuoden 2021 aikana myyntiin 14 rengaskoolla 19 – 22 -tuumaisille vanteille (ensiasennukseen 8 koolla ja jälkimarkkinoille 6 koolla).

Michelin Pilot Sport EV on jo saatavilla Kiinassa. Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa myyntiin tuleviin autoihin rengas tulee saataville vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä. Vuoteen 2024 mennessä Michelin valmistautuu kasvattamaan Pilot Sport EV -renkaan myyntiä voimakkaasti, sillä segmentti on nopeassa kasvussa.

20-tuuman Michelin Pilot Sport EV on tyyppihyväksytty uuteen Tesla Model Y -malliin, jota jo valmistetaan Kiinassa. Michelin Pilot Sport EV tulee globaaleille markkinoille, ja loppuvuodesta 2021 se on saatavilla Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa myytäviin autoihin.

 

Lehdistön yhteyshenkilö, Michelin Nordic, Tukholma: Lotta Wrangle
Puhelin: 46 72 250 07 40, sähköposti: lotta.wrangle@michelin.com

 

Michelin on johtava rengasvalmistaja, joka on omistautunut ihmisten ja tavaroiden liikkuvuuden edistämiseen kestävän kehityksen mukaisesti. Michelin valmistaa ja myy renkaita kaiken tyyppisiin ajoneuvoihin ja tarjoaa innovatiivisia sekä digitaalisia sovelluksia ajoneuvokalustojen hallintaan ja matkailuun. Lisäksi Michelin julkaisee matkaoppaita, hotelli- ja ravintolaoppaita sekä kaupunki- ja tiekarttoja sekä on-line että painettuina versioina. Yhtymän pääkonttori sijaitsee Clermont-Ferrandissa Ranskassa ja sillä on paikallinen organisaatio 170 maassa; henkilöstön määrä on yli 123 600 71 rengastuotantolaitoksessaan Michelin valmisti vuonna 2020 yhteensä 170 miljoonaa rengasta. Tutkimuksesta ja tuotekehityksestä vastaa teknologiakeskus, jonka yksiköt sijaitsevat Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. (www.michelin.comwww.michelin.fi)

Auto Piktogrammi cjxadkp7r016p0jqwuyo6sdgj pdf Renkaat
Auto Piktogrammi cjxadkp7r016p0jqwuyo6sdgj pdf Renkaat
2021 06 30 news 1
2021 06 30 news 2
2021 06 30 news 3
Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.