LÖYDÄ OIKEA RENGASLÖYDÄ OIKEA RENGAS NÄYTÄ KAIKKI RENKAATNÄYTÄ KAIKKI RENKAAT JÄLLEENMYYJÄTJÄLLEENMYYJÄT

Ajovinkkejä

CITROËN ja MICHELIN yhdistivät voimansa ympäristöystävällisemmän auton kehittämiseksi

Michelin 22 kesäkuuta 2011

CITROËN ja MICHELIN yhdistivät voimansa ympäristöystävällisemmän auton kehittämiseksi

CITROËN lähti kehittämään uutta, ekologista automallia. Työn tuloksena syntyi CITROËN C4, joka esiteltiin kesäkuussa 2010. Osa auton ympäristöystävällisyydestä selittyy renkailla:  CITROËN on tehnyt läheistä yhteistyötä MICHELINin kanssa. Miksi siis uusi CITROËN C4 on ympäristöystävällisempi ja miten renkaat korostavat sen ekologisuutta?

Vihreät materiaalit

Päämääränä oli minimoida ympäristövaikutukset tuotantoprosessista lähtien aina lopputuotteeseen asti. 85 % auton materiaaleista on kierrätettävissä ja 30 ajoneuvon osaa, mukaan lukien takapuskuri, ovipaneelit ja pyöräkotelot, on valmistettu vihreistä materiaaleista.

Ekologinen auto ei  kuitenkaan olisi täydellinen ilman energiaa säästäviä renkaita, joiden ansiosta polttoaineen kulutus vähentyy kuusi prosenttia. Tästä syystä CITROËN ja MICHELIN tekivät yhteistyötä ja valitsivat automalliin MICHELIN ENERGY Saver -renkaat, jotka auttavat säästämään polttoainetta ja vähentämään hiilidioksidipäästöjä.

Seuraavan sukupolven renkaat seuraavan sukupolven autoon

Renkaat tarjoavat tasapainoisen suorituskyvyn, joka auttaa vähentämään niin polttoaineen kulutusta kuin CO2-päästöjä ja samalla parantamaan turvallisuutta ja tarjoamaan pidemmän käyttöiän.

Tiivis yhteistyö


Yhteistyö ei päättynyt uuden CITROËN C4 -mallin lanseeraukseen. Citroen ja Michelin ovat sen jälkeen yhdessä mitanneet työn tuloksia, jotka osoittavat, että yli 30 miljoonaa litraa polttoainetta ja lähes 72 tuhatta tonnia CO2-päästöjä on säästynyt polttoainetehokkaiden renkaiden ansiosta.
  • HENKILÖAUTOT
  • SUV / 4X4
  • JAKELUAUTOT
Loader