LÖYDÄ OIKEA RENGASLÖYDÄ OIKEA RENGAS NÄYTÄ KAIKKI RENKAATNÄYTÄ KAIKKI RENKAAT JÄLLEENMYYJÄTJÄLLEENMYYJÄT

Miksi Michelin?

Miksi valita michelin?

MICHELIN 12 toukokuuta 2010

Ykkönen turvallisuudessa (1)
Ykkönen kestävyydessä(2)  
Ykkönen polttonesteen säästössä(3)

Miksi valita michelin?

Michelin on aina panostanut innovaatioon ja on tuonut teknologisia edistysaskeleita markkinoille ennen muita. Se patentoi ensimmäisen radiaalirenkaan jo 1950-luvulla ja toi markkinoille ensimmäisen "vihreän" renkaan yli vuosikymmen sitten. Yhtiö kehittää jatkuvasti uusia teknologisia ratkaisuja, esimerkkinä Michelin Active Wheel, joka muuttaa koko auton suunnittelun. Michelinin eräs tärkeimmistä tavoitteista on  parantaa turvallisuutta, pitkäikäisyyttä ja polttoainetaloutta samalla, kun renkaan muut ominaisuudet pysyvät korkealla tasolla. Tämän ansiosta olemme säilyttäneet edelläkävijän asemamme jo näin pitkään.

N:o 1 INNOVAATIOIDEN YKKÖNEN JO YLI 100 VUODEN AJAN:

Michelinillä on 6 000 työntekijää tutkimus- ja tuotekehitystehtävissä sekä eräs alan suurimmista kehitys- ja tutkimusbudjeteista.

N:o 1 YKKÖNEN EUROOPAN KULUTTAJIEN KESKUUDESSA:

Lähes joka kolmas kuluttaja sanoo valitsevansa MICHELIN-merkin ennen mitään muuta rengasmerkkiä(4).

N:o 1 YKKÖNEN MOOTTORIURHEILUSSA

Michelin on ainoa rengasmerkki, joka on tullut voittajana maaliin maailman kaikissa suurimmissa moottoriurheilulajeissa (esimerkiksi F1, WRC, Moto GP, Endurance...).

Parempaa liikkuvuutta

Vuonna 1884 André ja Edouard Michelin viitoittivat rengasalan tietä asentamalla ensimmäiset renkaat autoihin. Aina siitä lähtien Michelin-merkki on yhdistetty ajoneuvojen parempaan liikkuvuuteen. Autoteollisuus on jatkuvassa muutostilassa ja autoilijoiden odotukset sen mukana. Michelin haluaa säilyttää asemansa rengasvalmistajien kiistattomana kärkinimenä panostamalla jatkuviin innovaatioihin.

Antoisampaa matkantekoa

Michelinin tavoitteena on aina ollut auttaa autoilijoita saamaan mahdollisimman paljon irti matkastaan. Olipa sitten kyse radiaalirenkaan keksimisestä tai kuuluisista matkaoppaistamme, olemme aina opastaneet ja inspiroineet autoilijoita näiden matkoilla.

Se oli silloin, nyt on nyt

Vaatimukset energian säästämiseksi ja ympäristöpäästöjen vähentämiseksi kasvavat jatkuvasti. Tämä edellyttää uusien vaihtoehtojen löytämistä puhtaamman liikenteen ja kestävämmän kehityksen puolesta.

Maailman ensimmäinen polttoainetehokas rengas

Michelin kehitti ensimmäiset polttoainetaloudelliset renkaansa jo vuonna 1992 lisäämällä kumiseokseen silicaa. Tulos oli mullistava: polttoaineenkulutus väheni. Jos kaikki Euroopan autot varustettaisiin MICHELIN ENERGY™ Saver –renkailla, vuodessa säästyisi noin 3 miljardia litraa polttoainetta (vastaa 100 000 öljytankkia). Arviomme mukaan vuodesta 1992 lähtien MICHELINin "vihreät" polttoainetaloudelliset renkaat ovat saavuttaneet seuraavat säästöt:

12 miljardia litraa polttoainetta ja 30 miljoonaa tonnia CO2:ta

Lue viimeisimmät lukemat osoitteesta www.michelin-green-meter.com.

On aika toimia

On aika keskittyä kestävään maantieliikkumiseen ja valmistautua ennakolta pitkän tähtäimen haasteisiin paremman liikkuvuuden ja ympäristön puolesta. Michelinillä on 6 000 työntekijää tutkimus- ja tuotekehitystehtävissä sekä eräs alan suurimmista kehitys- ja tutkimusbudjeteista.

Michelin on perustamisestaan lähtien v. 1889 ollut edelläkävijä liikkuvuudessa.Tehtävämme on edistää ihmisten ja tavaroiden kestävää liikkuvuutta. Samalla Michelin edistää myös ajoturvallisuutta, ajoneuvojen suorituskykyä ja ajonautintoa.
(1) MICHELIN on eurooppalaisten kuluttajien eniten arvostama rengasmerkki (TNS Sofresin tekemä kysely v. 2009 kuudella tärkeimmällä markkina-alueella Euroopassa), kun huomioidaan:

- Turvallisuus märällä tienpinnalla
- Liikenneturvallisuus

(2) Verrattuna tärkeimpiin kilpailijoihin. TNS Sofresin v. 2009 tekemä kuluttajakysely kuudella tärkeimmällä markkina-alueella Euroopassa.
Tuloksen vahvistavat DEKRA testauslaitoksen vuosina 2009 ja 2010 suorittamat testit kunkin tuoteryhmän myydyimmissä rengasmalleissa.

(3) Verrattuna tärkeimpiin kilpailijoihin. Laskelma perustuu TÜV SÜDin vuosina 2009 ja 2010 tekemien
vierinvastustestien tuloksiin kunkin tuoteryhmän myydyimmissä rengasmalleissa.

(4) TNS Sofresin tekemä kysely v. 2009 kuudellä tärkeimmällä markkina-alueella Euroopassa.

(5) Tekniset tyyppihyväksynnät vuonna 2009 seuraavissa tuoteryhmissä: MICHELIN Pilot, MICHELIN Primacy ja MICHELIN LATITUDE.
  • HENKILÖAUTOT
  • SUV / 4X4
  • JAKELUAUTOT
Loader