LÖYDÄ OIKEA RENGASLÖYDÄ OIKEA RENGAS NÄYTÄ KAIKKI RENKAATNÄYTÄ KAIKKI RENKAAT JÄLLEENMYYJÄTJÄLLEENMYYJÄT

Miksi Michelin?

Kukaan ei halua jäädä korkeiden polttoainehintojen orjaksi..

Michelin 18 toukokuuta 2010

Ykkönen polttonesteen säästössä (1)
Oikea rengas muuttaa kaiken.

Fuel economy

Green X kamppailee korkeita polttoaineen hintoja vastaan

GREEN X -merkintä MICHELIN-renkaan sivulla on tae energiatehokkuudesta, joka on eräs markkinoiden parhaista. Matalan vierinvastuksen MICHELIN-renkaat ovat auttaneet säästämään 9,5 miljardia litraa polttoainetta ja siten vähentämään 23 miljoonaa tonnia CO2-päästöjä. Jos kaikki Euroopan autot varustettaisiin MICHELIN ENERGY™ Saver –renkailla, vuodessa säästyisi noin 3 miljardia litraa polttoainetta, mikä vastaa 100 000 öljytankkeria.

Green X on tyre

Jos haluat tankata harvemmin, lue tämä !

Monet autoilijat ovat hämmästyneitä kuullessaan, että renkaiden osuus polttoaineen kulutuksesta on jopa 20%. Renkaat kuluttavat nimittäin joka viidennen tankillisen polttoainetta, koska ne käyttävät energiaa. Kun rengasta koskettaa muutaman kilometrin ajon jälkeen, se tuntuu lämpimältä. Lämpeneminen johtuu pääasiassa vierinvastuksesta, joka on eräs viidestä ajoneuvon liikettä vastustavista voimista.

Bib with fuel guage

Vähäisempi lämpeneminen = vähemmän polttoainetta

Saadakseen renkaat kestämään pidempään ja alentaakseen polttoaineen kulutusta, MICHELIN lisäsi silicaa renkaitten kumiseokseen vuonna 1992. Tulos oli mullistava: polttoaineenkulutus väheni dramaattisesti. Lisäksi renkaan pito märällä tiellä parani oleellisesti. Myös renkaiden painon keveneminen vähensi kulutusta. Mitä vähemmän muotoaan muuttavaa massaa, sitä vähemmän lämpöä. Säästön määrä riippuu tietysti polttoaineen hinnasta ja rengaskoosta, mutta MICHELIN ENERGY™ Saver -rengas auttaa säästämään keskimäärin 80 litraa polttoainetta käyttöikänsä aikana.

Uusi rengas 45.000 km välein (2)

Tänä päivänä kolme neljästä Michelinin myymästä henkilöautonrenkaasta ovat "vihreitä" renkaita. Matala vierinvastus antaa pitkän käyttöiän sekä hyvän suorituskyvyn ja pidon. Tarkista, että Michelin-renkaan kyljessä on GREEN X-merkintä, se osoittaa, että kyseessä "vihreä" rengas.
(1) Laskelma perustuu TÜV SÜDin vuosina 2009 ja 2010 tekemien vierinvastustestien tuloksiin.

(2) MICHELIN-renkaan keskimääräinen käyttöikä (sisäinen lähde).
  • HENKILÖAUTOT
  • SUV / 4X4
  • JAKELUAUTOT
Loader