LÖYDÄ OIKEA RENGASLÖYDÄ OIKEA RENGAS NÄYTÄ KAIKKI RENKAATNÄYTÄ KAIKKI RENKAAT JÄLLEENMYYJÄTJÄLLEENMYYJÄT

Miksi Michelin?

MICHELIN - pitkäikäinen rengas

Michelin 18 toukokuuta 2010

Ykkönen kestävyydessä (1)
Oikea rengas muuttaa kaiken.

Longevity

Tarvitsemme suuremman maailman

Ajatko usein ja paljon? Toivotko renkailta kestävyyttä? Kaikki renkaat eivät ole samanlaisia ja jotkut kuluvat nopeammin kuin toiset.  Renkaan kulutuskesto on suoraan riippuvainen sen kumiseoksen rakenteesta. Vuonna 1992 MICHELIN oli eräs ensimmäisistä, joka lisäsi renkaan valmistusvaiheessa kumiseokseen nokea ja silicaa parantamaan renkaan kulutuskestoa. Ilman niitä renkaan käyttöikä ei olisi läheskään yhtä pitkä. Nykyään MICHELIN-renkaan keskimääräinen käyttöikä on 45000 km(2). Michelinin tutkimusosasto ponnistelee kehittääkseen uusia innovaatioita, joilla MICHELIN-renkaiden käyttöikää voidaan entisestään pidentää.

20% pidempi käyttöikä

Riippumattomien testikeskusten suorittamien testien mukaan MICHELIN-renkaiden kestoikä on keskimäärin 20% pidempi kuin tärkeimpien kilpailijoiden renkailla.

MICHELIN-renkat kestävät pidempään

Kun valitset Michelinin, valitset renkaat, jotka kestävät pitkään. Pidempi käyttöikä tarkoittaa, että renkaita ei tarvitse vaihtaa niin usein, jolloin kierrätettävien renkaiden määrä vähenee ja raaka-aineita kuluu vähemmän. Voidaan siis sanoa, että Michelin-renkaan valinta on myös vastuuntuntoinen teko ympäristön kannalta.

 

Bib on long road

Renkaan käyttöikä

Renkaan käyttöikää on vaikea ennakoida, sillä siihen vaikuttavat monet tekijät, joille rengas altistuu käyttöikänsä aikana, esim:

Käyttö: kuormitus, nopeus, paine, ajotyyli jne.
Rengastyyppi
Renkaan rakenne ja säilytys

Siksi Michelin suosittelee seuraavaa:

  • Renkaitten kuntoa tulisi tarkkailla säännöllisesti mahdollisen paineen laskun tai poikkeavien ajo-ominaisuuksien suhteen (tärinä, melu, auton veto oikealla tai vasemmalle).
  • Toimenpide tulisi suorittaa vähintään kerran vuodessa kun renkaita on käytetty yli viisi vuotta
  • Ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä kaikki yli 10 vuotta vanhat renkaat tulisi korvata uusilla, vaikka urasyvyys täyttäisi lain vaatimukset.
(1) Verrattuna tärkeimpiin kilpailijoihin. TNS Sofresin v. 2009 tekemä kuluttajakysely kuudella tärkeimmällä markkina-alueella Euroopassa.
Tuloksen vahvistavat DEKRA testauslaitoksen vuosina 2009 ja 2010 suorittamat testit kunkin tuoteryhmän myydyimmissä rengasmalleissa.

(2) MICHELIN-renkaan keskimääräinen käyttöikä (sisäinen lähde).
  • HENKILÖAUTOT
  • SUV / 4X4
  • JAKELUAUTOT
Loader