LÖYDÄ OIKEA RENGASLÖYDÄ OIKEA RENGAS NÄYTÄ KAIKKI RENKAATNÄYTÄ KAIKKI RENKAAT JÄLLEENMYYJÄTJÄLLEENMYYJÄT

Oikean renkaan valinta

Oikean renkaan valinta

 • Mitkä ovat parhaat renkaat Mercedes E250 CDI BE Avantgarde Executive BA Blue Efficiency -sedaniin, perustuen tavalliseen ajotyyliin?
  Ajoneuvoasi varten on tarjolla laaja valikoima mahdollisia vaihtoehtoja 16-tuumaisista 19-tuumaisiin renkaisiin. Tarkkaa vastausta varten meidän täytyy tietää autoosi tällä hetkellä asennettujen renkaiden koot, tai voit tiedustella sitä asiakaspalvelustamme.
  06/2013 - Urheilulliset renkaat - club911.net
 • Mitä vaatimuksia renkaan tulee täyttää, jotta se voidaan tyyppihyväksyä tiettyyn ajoneuvomalliin?
  Tämän suhteen on vaihtelevia standardeja ja menettelytapoja. Standardihyväksyntäprosessin aikana kehitettävän ajoneuvon valmistaja lähettää renkaiden vaadittavat tekniset tiedot tavarantoimittajille. Niissä on tiedot mm. rengasko’oista ja vaadituista määristä. Tavarantoimittajat vastaavat tarjoamalla jo mallistossa olevaa tuotetta ja tekevät kaupallisen tarjouksen. Valmistaja testaa tarjotut renkaat. Jos ne läpäisevät testin ja kaupallinen tarjous on sopiva, ne hyväksytään. On olemassa myös hieman monimutkaisempi menettelytapa, jossa rengasvalmistaja kehittää renkaan autonvalmistajan teknisten vaatimusten mukaisesti. Kun yhteistyöstä on sovittu – kuten Michelinin ja Porschen kohdalla – yritykset tekevät työtä rinta rinnan ajoneuvon ja renkaan kehittämiseksi. Rengaskoot, ilmanpaineet ja vannekoko suunnitellaan valmiiksi. Sen jälkeen rengasta kehitetään ajoneuvon teknisten vaatimusten mukaiseksi. Tiimit tekevät läheistä yhteistyötä ja jakavat tulokset keskenään. Prosessi ei kuitenkaan takaa, että rengas tulee hyväksytyksi. Kehittämisvaiheen päätyttyä mikään ei estä valmistajaa järjestämästä tarjouskilpailua vaihtoehtoisten toimittajien löytämiseksi. Silloin noudatetaan taas tavallista tyyppihyväksyntäprosessia.
  10/2013 – Radalta tielle – club911.net
 • Minun täytyy lähiaikoina vaihtaa renkaat Porsche 997 GTS-ajoneuvooni. Onko minun valittava N-merkityt MICHELIN Pilot Sport 2 -renkaat? Mitkä ovat edut ja haitat huomioiden, että käytän autoani tieajossa ja radalla?
  Yhdistettyyn tie/ratakäyttöön suosittelemme MICHELIN Pilot Super Sport -renkaita. Ne soveltuvat paremmin ratakäyttöön kuin MICHELIN Pilot Sport 2 -renkaat (oli niissä N-merkintä tai ei). MICHELIN Pilot Super Sport -renkaat kehitettiin kestävyysajoista saatujen kokemusten pohjalta. Poikkeuksellisen suorituskykynsä ansiosta ne sopivat erityisen hyvin superautoihin ja urheiluautoihin. Näin ollen mihin tahansa Porsche-ajoneuvoon voidaan jälkiasentaa Michelin-renkaat. Tarkemmin sanoen kaikki eurooppalaiset lainsäädäntöelimet ovat hyväksyneet nämä renkaat eurooppalaisten ja kansainvälisten säädösten mukaisesti (UN-ECE:n säännöt 30 ja 117). Ne noudattavat eurooppalaisia, ERTRO:n (European Tyre and Rim Technical Organisation) määrittelemiä standardeja ja tieliikennelakia, liitteet mukaan lukien. Edellyttäen, että niiden koot ovat oikeat ja että ne vastaavat valmistajan määräämiä suorituskykyilmaisimia (kantavuus ja suorituskykyluokka), MICHELIN Pilot Super Sport -renkaat voidaan asentaa kaikkiin Porschen malleihin.
  10/2013 – Radalta tielle – club911.net

Intohimona high performance?

High Performance -rengasmallisto

High Performance -rengasmallisto

Tutustu Michelin High Performance -renkaisiin Löydä omasi
Tutustu MICHELIN Pilot Sport <sup>4</sup> S -renkaaseen

Tutustu MICHELIN Pilot Sport 4 S -renkaaseen

Tunnetko erään Michelinin viimeisimmistä innovaatioista? Tutustu tähän renkaaseen
MICHELIN Passion

MICHELIN Passion

Pelkästään moottoriurheiluun ja High Performance -tuotteisiin omistettu YouTube-kanava Katso nyt