Näytä jälleenmyyjät lähellä Tee uusi haku

2020 Tire Technology International Awards for Innovation and Excellence Michelinille toisena peräkkäisenä vuotena

2020-02

Ensimmäistä kertaa “Tire Manufacturer of the Year” -palkinto jaettiin toisena peräkkäisenä vuotena samalle rengasvalmistajalle – Michelinille. Lisäksi Michelinin kehittämä ilmaton rengas Michelin Uptis toi yhtiölle myös palkintolautakunnan Technology Award -palkinnon.

Palkinto myönnettiin Michelinille Hanoverin Tire Tecnology Expo 2020 -näyttelyn yhteydessä. Se on tunnustus yhtiön pitkäjänteiselle työlle renkaan koko eliniän ajan kestävän suorituskyvyn hyväksi. EU valmistelee nyt lakia kuluneiden renkaiden testaamisesta pakollisena ennen markkinoille pääsyä. Laki tulee voimaan vuonna 2024.

Michelin Uptis on ilmaton rengas-vanneyhdistelmä, joka on todellinen läpimurto henkilöauton renkaissa, sillä se eliminoi täysin renkaan puhkeamisen riskin.

Michelin-yhtymän pääjohtaja Florent Menegaux totesi palkintojen johdosta: “On suuri kunnia saada Tire Manufacturer of the Year Award -palkinto toisena peräkkäisenä vuotena – ensimmäistä kertaa palkinnon historiassa. Tämä palkinto yhdessä Uptis-renkaalle myönnetyn Innovation Award -palkinnon kanssa ovat arvokas tunnustus Michelin-yhtymän strategisille linjauksille. Tunnustukset ovat meille suuri ylpeydenaihe, ja samalla ne osoittavat kuinka oleelliset alan kannalta valitsemamme linjaukset ovat sekä innovaation että kestävän liikkumisen näkökulmasta.”

Lehdistön yhteyshenkilö, Michelin Nordic, Tukholma: Lotta Wrangle
Puhelin: 46 72 250 07 40, sähköposti: lotta.wrangle@michelin.com

 

Michelin on johtava rengasvalmistaja, joka on omistautunut ihmisten ja tavaroiden liikkuvuuden parantamiseen kestävän kehityksen periaatetta kunnioittaen. Michelin valmistaa ja myy renkaita kaiken tyyppisiin ajoneuvoihin ja tarjoaa innovatiivisia liiketoiminnan tukipalveluita sekä digitaalisia sovelluksia matkailuun. Lisäksi Michelin julkaisee matkaoppaita, hotelli- ja ravintolaoppaita sekä kaupunki- ja tiekarttoja. Yhtymän pääkonttori sijaitsee Clermont-Ferrandissa Ranskassa ja sillä on paikallinen organisaatio 170 maassa; henkilöstön määrä on 112 300. Michelinillä on 68 tehdasta 17 maassa sekä tuotekehityksestä ja tutkimuksesta vastaava teknologiakeskus, jonka yksiköt sijaitsevat Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. (www.michelin.comwww.michelin.fi)

Auto Piktogrammi cjxadkp7r016p0jqwuyo6sdgj pdf Renkaat
b9ad66fb58cc8cfa 800x800ar
Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.