Michelin Guide Nordic Countries 2021: Pohjoismaisen ravintolaoppaan julkistaminen siirtyy

2021-02-05

Michelin Guide Nordic Countries 2021 esitellään digitapahtumassa myöhemmin julkistettavana ajankohtana

Guide Michelin on koronatilanteen vuoksi päättänyt siirtää pohjoismaisten Michelin-ravintoloiden julkistamistapahtumaa myöhemmäksi aiemmin ilmoitetusta helmikuun 8:nnesta päivästä. Digitaalinen esittelytilaisuus järjestetään tulevana keväänä yhteistyössä Norjan Stavangerin kunnan, alueen ja Rogalandin kanssa. Vallitsevassa pandemiatilanteessa ja matkustus-, kokoontumis- ym. rajoitusten vuoksi Guide Michelin ei voi ottaa riskiä järjestää isoa tapahtumaa lukuisine samaan paikkaan kokoontuvine osanottajineen.

– Viime vuosi on ollut äärimmäisen haastava koko ravintola-alalle kaikkialla maailmassa. Kaikesta huolimatta ovat ravintolatarkastajamme olleet erittäin vaikuttuneita kokkien ja koko ravintolahenkilökunnan luovuudesta ja sitoutumisesta vaikean kriisin ja sen vaikutusten käsittelyssä. Kun tänä keväänä esittelemme Michelinin uuden pohjoismaisen ravintolaoppaan ja sen tähtiravintolat, haluamme juhlistaa ja herättää ansaittua huomiota alan erinomaiselle sitkeydelle näinä vaikeina aikoina, sanoo Gwendal Poullenec, Guide Michelinin kansainvälinen johtaja.

Pohjoismaisten kokkien ja ravintoloitsijoiden pandemian aikana osoittama toiminta- ja sopeutumiskyky sekä sitoutuminen korkeaan laatuun on osoitus alan kasvavasta potentiaalista. Guide Michelin kokee tärkeäksi tukea näitä taitavia ammattilaisia sekä ylläpitää gourmet-kansan halua nauttia erinomaisesta ruuasta. Kannustavien, perinteisten ravintolatähtien lisäksi digitapahtumassa julkistetaan myös uudet ”vihreät tähdet” niille ravintoloille, jotka ovat vahvasti sitoutuneet kestävään gastronomiaan. Jo kolmatta kertaa julkistetaan myös tunnustukset kokeille, jotka ovat eri tavoin vaikuttaneet alan positiiviseen kehitykseen.

– Stavanger, sen alue ja Rogaland on valittu isännöimään digitaalista Guide Michelin -julkistamistapahtumaa vuonna 2021. Tämä on merkittävä tapaus koko Stavangerin alueelle. Ravintolamme ovat kerrassaan fantastisia ja niitä vetävät Norjan parhaimmistoon kuuluvat kokit, joilla on etunaan hienostuneiden ja halututtujen raaka-aineiden saatavuus alueella. Guide Michelinin esittelytapahtuman ansiosta saamme jälleen huomiota kiinnostavana makumatkailun kohteena, sanoo Elisabeth Saupstad , Visit Region Stavangerin matkailujohtaja.

Esittelytapahtumaan osallistumisesta ja sen ohjelmasta samoin kuin sen päivämäärästä ja ajankohdasta tiedotetaan hyvissä ajoin kevään aikana.

Seuraa Guide Micheliniä näissä osoitteissa:

 - Instagram: https://www.instagram.com/michelinguide/

 - Facebook: https://www.facebook.com/guideMICHELINfr/

Lehdistön yhteyshenkilö, Michelin Nordic, Tukholma: Lotta Wrangle
Puhelin: 46 72 250 07 40, sähköposti: lotta.wrangle@michelin.com

 

Michelin on johtava rengasvalmistaja, joka on omistautunut ihmisten ja tavaroiden liikkuvuuden edistämiseen kestävän kehityksen mukaisesti. Michelin valmistaa ja myy renkaita kaiken tyyppisiin ajoneuvoihin ja tarjoaa innovatiivisia sekä digitaalisia sovelluksia ajoneuvokalustojen hallintaan ja matkailuun. Lisäksi Michelin julkaisee matkaoppaita, hotelli- ja ravintolaoppaita sekä kaupunki- ja tiekarttoja sekä on-line että painettuina versioina. Yhtymän pääkonttori sijaitsee Clermont-Ferrandissa Ranskassa ja sillä on paikallinen organisaatio 170 maassa; henkilöstön määrä on yli 127 000. 69 rengastuotantolaitoksessaan Michelin valmisti vuonna 2019 yhteensä 200 miljoonaa rengasta. Tutkimuksesta ja tuotekehityksestä vastaa teknologiakeskus, jonka yksiköt sijaitsevat Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. (www.michelin.comwww.michelin.fi)

cjxadkp7r016p0jqwuyo6sdgj pdf

986cae2f07e4ea6e 800x800ar

960bddbcfd96f1e0 800x800ar

Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.