Näytä jälleenmyyjät lähellä Tee uusi haku

Michelin mukana taistelussa COVID-19 pandemian taltuttamiseksi:

2020-04-15

Michelin on valjastanut kymmenen tehdastaan Euroopassa valmistamaan suojamaskeja ja -visiireitä huhtikuun 2020 alusta alkaen.

Pandemian alusta alkaen sekä Ranskassa että koko maailmassa on ollut meneillään kilpajuoksu aikaa vastaan, jotta terveydenhuolto saisi riittävän määrän suojamaskeja käyttöönsä. Michelinillä on laajaa tieteellistä tuntemusta materiaaleista, tutkimuksesta, innovatiivisesta tuotannosta ja kyky soveltaa tuntemustaan ja hyödyntää tuotantokapasiteettiaan vallitsevan kriisin aikana. Michelin pystyy valmistamaan nopeassa tahdissa suuria määriä suojamaskeja eri tarpeisiin. Jo alkanut tuotanto on osa maailmanlaajuista taistelua Covid-19 -pandemian taltuttamiseksi, ja Michelin osallistuu siihen lahjoittamalla useita eriä maskeja terveydenhuollon henkilöstölle niissä maissa, jossa yrityksellä on toimintaa, sekä varmistamalla maskien saatavuuden myös omalle henkilöstölleen.

Michelin tuottaa kirurgisia[1] maskeja kymmenessä tehtaassaan Euroopassa
Meneillään olevan tuotannon käynnistysvaiheen jälkeen Michelin pystyy valmistamaan noin 400 000 kirurgista maskia viikossa joko omien tehtaidensa tuotantona tai yhteistyössä partnereiden ja alihankkijoiden kanssa. Euroopasta on mukana kymmenen Michelinin omaa tuotantolaitosta[2] Ranskassa, Italiassa, Saksassa, Puolassa ja Romaniassa. Kapasiteetti laajenee tulevina viikkoina, kun vastaava tuotanto käynnistyy myös yhtymän Pohjois-Amerikan tehtailla.

Michelin on myös liittynyt eräiden muiden yhtiöiden kanssa Grenoblesta johdettuun ja koordinoituun VOC-COV -kollektiiviin, joka kehittää ja tuottaa laajamittaiseen levitykseen uudelleenkäytettäviä hengityssuojaimia[3].

OCOV® -maski on hengityssuojain, joka kehitettiin yhteisprojektina ennätysajassa.  Maski on kohtuuhintainen ja kestävä, ja sitä voidaan nopeassa tahdissa valmistaa suurissa erissä joko FMP1 tai FMP2 -tyyppisenä. Maskissa on viisi pestävää ja keskenään vaihtokelpoista suodatinta, mikä mahdollistaa sen uudelleenkäytön jopa sata kertaa.

5 000 prototyypin tuotanto on käynnistynyt, ja tavoitteena on tuottaa toukokuusta alkaen miljoona maskia viikossa. Tämä tarkoittaa, että kesäkuun lopussa uudelleenkäytettävien OCOV ® -maskien tuotanto yltää runsaaseen viiteen miljoonaan, mikä siis vastaa 500 miljoonaa kertakäyttöistä maskia.

Steriloitavia polykarbonaatti-suojavisiirejä sairaaloille
Usean ranskalaisen sairaalan pyynnöstä Michelin ohjaa ja valvoo alihankintana valmistettavien steriloitavien polykarbonaattivisiirien tuotantoa. 10 000 visiiriä valmistuu pääsiäisen jälkeen terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön Ranskassa.

Michelin osallistuu useaan muuhunkin kriisin ylittämiseksi käynnistettyyn projektiin valmistamalla hengityskoneiden ja muiden lääkinnällisten laitteiden osia tai materiaaleja sekä desinfioivia käsihuuhteita ja potilaskäyttöön tarkoitettujen tukityynyjen materiaaleja.

 

[1] kirurginen maski on suu-nenäsuojain, joka estää kantajaansa tartuttamasta muita

[2] Kirurgisten suu-nenäsuojainten valmistukseen osallistuvat Michelinin tehtaat Euroopassa:
Saksa : Bamberg 
Ranska : Bourges, La Combaude (Clermont-Ferrand), Golbey, Joué les Tours, Ladoux (Clermont-Ferrand)
Italia: Alessandria, Cuneo
Puola: Olsztyn
Romania: Zalău
[3] hengityssuojain suojaa tervettä ihmistä saamasta ilmateitse tartuntaa

Lehdistön yhteyshenkilö, Michelin Nordic, Tukholma: Lotta Wrangle
Puhelin: 46 72 250 07 40, sähköposti: lotta.wrangle@michelin.com

 

Michelin on johtava rengasvalmistaja, joka on omistautunut ihmisten ja tavaroiden liikkuvuuden edistämiseen kestävän kehityksen mukaisesti. Michelin valmistaa ja myy renkaita kaiken tyyppisiin ajoneuvoihin ja tarjoaa innovatiivisia sekä digitaalisia sovelluksia ajoneuvokalustojen hallintaan ja matkailuun. Lisäksi Michelin julkaisee matkaoppaita, hotelli- ja ravintolaoppaita sekä kaupunki- ja tiekarttoja sekä on-line että painettuina versioina. Yhtymän pääkonttori sijaitsee Clermont-Ferrandissa Ranskassa ja sillä on paikallinen organisaatio 170 maassa; henkilöstön määrä on yli 127 000. 69 rengastuotantolaitoksessaan Michelin valmisti vuonna 2019 yhteensä 200 miljoonaa rengasta. Tutkimuksesta ja tuotekehityksestä vastaa teknologiakeskus, jonka yksiköt sijaitsevat Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. (www.michelin.comwww.michelin.fi)

Auto Piktogrammi cjxadkp7r016p0jqwuyo6sdgj pdf Renkaat
Auto Piktogrammi cjxadkp7r016p0jqwuyo6sdgj pdf Renkaat
99af92d522789f53 800x800ar
Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.