Näytä jälleenmyyjät lähellä Tee uusi haku

Uusi MICHELIN Guide Nordic Countries 2021 julkistetaan 13. syyskuuta – nyt ensi kertaa suorassa TV-lähetyksessä

Uuden pohjoismaisen ravintolaoppaan julkistamistapahtumassa paljastetaan vuoden 2021 Michelin-tähtiravintolat ja Michelin Green Stars eli “Vihreät tähdet”, jotka jaetaan korostetusti ekologisiin ja eettisiin toimintaperiaatteisiin sitoutuneille ravintoloille, sekä Michelin Awards erikoispalkinnot ravintola-alan ammattitaidon kehittämisestä ja tunnetuksi tekemisestä. Lisäksi tapahtumassa esitellään ensimmäistä kertaa syvällisemmin parhaiden pohjoismaisten kokkien ajatuksia työstään ja käyttämistään raaka-aineista.

Julkistamistapahtumaa voi seurata paitsi Michelin Guide YouTube-kanavalla, myös suorana prime time -lähetyksenä Matkanalen -ruokakanavalla Norjassa ja vastaavalla Godare -kanavalla Ruotsissa. Lähetyksen juontaa norjalainen näyttelijä ja TV-juontaja Line Verndal.

Michelin Guide Nordic Countries 2021 julkistetaan Norjassa Stavangerin konserttitalossa.

Ravintola-alalle erittäin haasteellisen ajan vihdoin hellittäessä Michelin Guidella on ilo vahvistaa uuden pohjoismaisen ravintolaoppaansa julkistamisajankohta:

13. syyskuuta 2021 kello 21.00 Suomen aikaa (20.00 CEST)

Michelin-tähdet julkistetaan nyt ensimmäistä kertaa suorassa TV-lähetyksessä Stavangerin konserttitalolta. TV-show’n tuottaa norjalainen Matkanalen. Ohjelma on nähtävissä Norjassa  ja Ruotsissa ruokaohjelmiin erikoistuneilla Matkanalen ja Godare -kanavilla suorana 13. syyskuuta kello 21.00 Suomen aikaa. Jotta laajempi yleisö voisi seurata Michelinin tähtiseremoniaa, se on nähtävissä internet-yhteyden kautta norjalaisessa VGTV:ssä ja ruotsalaisessa Aftonbladet TV:ssä sekä luonnollisesti Michelin Guide YouTubessa.

Michelin Guiden kansainvälisten toimintojen johtaja Gwendal Poullennec kommentoi tulevaa tapahtumaa: “Kun ajat vaikuttavat nyt muuttuvan valoisammiksi myös ravintola-alalla ja keittiömestarit voivat jälleen toivottaa herkkusuut ja kulinaristit tervetulleiksi ravintolaansa, on hienoa tarjota kaikille mahdollisuus tutustua pohjoismaisen Michelin Guiden uusimpaan vuosikertaan. Ravintolatarkastajamme ovat tehneet vuoden 2021 arviointinsa kunnioittaen ravintoloiden sopeutumista toimimaan rajoitusten määrittämissä puitteissa, kuitenkin noudattaen Michelin Guiden ehdotonta ja johdonmukaista arviointimetodologiaa. Stavangerin kaupunki saa toimia yhden hienon illan ajan Pohjolan gastronomisena majakkana, kun julkistamme uuden oppaan ja nostamme parrasvaloihin kokonaisen ammattikunnan taidon ja luovuuden sekä joustavuuden, joka ei lakkaa herättämästä kunnioitusta.”

Tunnin mittaisen Michelin Guide Nordic Countries 2021 TV-show’n juontaa tunnettu norjalainen näyttelijä ja TV-kasvo Line Verndal. Verndal palkittiin vuonna 2011 parhaan naispuolisen näyttelijän Amanda Award -palkinnolla suorituksestaan kokoillan elokuvassa Limbo. Hän on myös saanut kolme kertaa parhaan näyttelijän Gullruten -tunnustuspalkinnon roolistaan TV-sarjassa Himmelblå. Verndal juontaa useita television ruoka- ja dokumenttiohjelmia näyttelijäntyönsä ohella ja julkaisee myös omaa podcastia. 

TV-show’ssa esitellään uudet pohjoismaiset Michelin-tähtiravintolat ja nostetaan esiin Vihreän tähden saaneiden ravintoloiden ekologinen sitoutuminen. Michelin Award -erikoispalkinnot juhlistavat lisäksi nuorten mestareiden ja muiden gastronomisten taitajien ammattitaitoa. Katsaus pohjoismaisiin raaka-aineisiin ja erikoisuuksiin korostaa Michelin Guide Nordic Countries 2021 ravintolavalikoiman ja Pohjoismaiden gastronomista rikkautta ja omaleimaisuutta. 

“On suuri ilo saada tuottaa ja toteuttaa vuoden 2021 pohjoismaisen Michelin-tähtishow’n  suora televisiointi. Kiinnostus Michelin-ravintoloita kohtaan on jo korkealla ja kasvaa yhä kun hyvän ruuan maine alueellamme leviää. Skandinavian johtavana TV-ruokakanavana meillä on suoranainen velvollisuus seurata tapahtumaa tarkasti ja raportoida siitä katselijoillemme”, toteaa Matkanalen-kanavan toimitusjohtaja Øivind Lindøe.

“Michelin Guiden isäntänä ja partnerina toimiminen tarjoaa loistavan tilaisuuden Stavangerin ja Rogalandin alueelle esitellä hieno kulinaaris-gastronominen potentiaalimme laajalle yleisölle. Meillä on täällä fantastisen hyviä ravintoloita ja eräitä Norjan parhaista kokeista. Alueemme tuottaa herkullisen kattauksen arvostettuja gastronomisia aineksia. Michelin Guiden osoittaman huomion ansiosta voimme perustellusti esitellä aluettamme kiehtovana ruokamatkailun kohteena. Toivotammekin äärimmäisen hyvillä mielin Michelin Guide Nordic Countries 2021 tähtiseremonian  tervetulleeksi – onhan se tapahtuma, joka kerää pohjoismaiselle gastronomialle hyvin ansaittua kansainvälistä huomiota”, sanoo Visit Region Stavangerin matkailujohtaja Elisabeth Saupstad.

“Olemme todella ylpeitä siitä, että Michelin Guiden pohjoismainen tähtiseremonia järjestetään Stavangerissa! Isäntäkaupunkina saamme huomiota kaupungille ja koko alueellemme. Olemme suuri maatalous- ja vesiviljelykunta, ja tapahtuman ansiosta teemme tunnetuksi upeaa paikallista tuotantoamme, ravintoloitamme ja niiden lahjakkaita keittiömestareita ja muuta henkilökuntaa. Olemme todella innokkaasti ja motivoituneina mukana tapahtumassa, jota voi seurata televisiosta suorana lähetyksenä Stavangerin konserttitalolta sekä esimerkiksi Michelin Guide YouTubesta”, vahvistaa Stavangerin kaupunginjohtaja Kari Nessa Nordtun.

Lehdistön yhteyshenkilö, Michelin Nordic, Tukholma:
Lotta Wrangle, puhelin.: +46 72 250 07 40
sähköposti: lotta.wrangle@michelin.com

Alansa johtavana yrityksenä Michelin on sitoutunut edistämään asiakkaidensa kestävää liikkumista kehittämällä ja toimittamalla renkaita eri tarpeisiin ja eri käyttövoimilla toimiviin ajoneuvoihin sekä tarjoamalla palveluita ja asiakkaiden liiketoimintaa tukevia ratkaisuja. Michelin toimittaa myös innovatiivisia digitaalisia palveluita kuten karttoja ja oppaita täydentämään matkailun rikastavia kokemuksia. Yhtymän pääkonttori sijaitsee Clermont-Ferrandissa Ranskassa. Kaupallista, teollista ja T&K -toimintaa yhtymällä on yhteensä 170 maassa ja sen henkilöstön määrä on yli 123 600 koko maailmassa. Vuonna 2020 Michelin valmisti noin 170 miljoonaa rengasta 71 tuotantolaitoksessaan. (www.michelin.com)

Auto Piktogrammi cjxadkp7r016p0jqwuyo6sdgj pdf Renkaat
2021 08 11 news 1
2021 08 11 news 2
2021 08 11 news 3
Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.