moottoripyörä banneri milloin valita renkaat vinkkejä ja ohjeita

Käyttötarkoitukseen sopivat renkaat

moottoripyörä edito ympyrä kaupunkiajo vinkkejä ja ohjeita

moto edito commuting help and advice

Renkaat kaupunkiajoon

Käytätkö moottoripyörää/skootteria työssä tai kodin ja työpaikan välisiin matkoihin? Kaupunkiajo vaatii veronsa ajoneuvolta: jatkuvat pysähtymiset liikennevaloihin, muiden ajoneuvojen väistely, vaurioituneet tienpinnat… ja tietenkin ajaminen ympäri vuoden säästä riippumatta. Renkaiden tulee olla kulutusta kestäviä, jotta voit ajaa turvallisesti mahdollisimman pitkään.

moottoripyörä edito ympyrä off road vinkkejä ja ohjeita

moto edito off road help and advice

Off road -renkaat

Motocrossissa, endurossa, trialissa ja rallissa ajetaan erilaisissa maastoissa, jolloin renkaissa tulee olla optimaalinen pito. MICHELIN tarjoaa kattavan valikoiman kilpailuissa testattuja renkaita, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja erilaisille alustoille (hiekka, seka, pehmeä, kova...).

moottoripyörä edito ympyrä rata vinkkejä ja ohjeita

moto edito track help and advice

Ratarenkaat

Kilparadalla testatut ratarenkaamme on valmistettu käyttämällä edistynyttä teknologiaa, joka on suoriutunut maailman vaativimpiin kuuluvien kilparatojen haasteista. Erittäin suorituskykyiset ja täydellisen turvalliset renkaat tavallista paremmalla pidolla.

moottoripyörä edito ympyrä seikkailu vinkkejä ja ohjeita

moto edito days out help and advice

Adventure – maastorenkaat

Upeat maisemat, mahtavia kaarteita, aurinko paistaa – on aika lähteä tien päälle! MICHELIN-renkaiden ansiosta et joudu tinkimään ajonautinnosta tai turvallisuudesta.

moottoripyörä edito ympyrä retro vinkkejä ja ohjeita

moto edito retro help and advice

Retro – vintage-renkaat

MICHELIN on suunnitellut tyylikkään rengasmalliston vintage-skootterien ja
-moottoripyörien ystäville. Erotut joukosta ajaessasi – vakaudesta ja pidosta tinkimättä.

moottoripyörä edito ympyrä matkailu vinkkejä ja ohjeita

moto edito travel help and advice

Touring-renkaat

Lähdössä seikkailuun? Renkaamme ovat luotettava kumppani matkalla, ajoitpa tasaisella maantiellä tai syrjäseuduilla uusien kokemusten perässä. Tavoitteemme on tarjota kestävät renkaat, joiden ansiosta voit ajaa minne tahansa mukavuudesta ja turvallisuudesta tinkimättä.

Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.
IE
firefox 66+
chrome 72+
edge 17+
safari 12+
opera 58+