LÖYDÄ OIKEA RENGASLÖYDÄ OIKEA RENGAS NÄYTÄ KAIKKI RENKAATNÄYTÄ KAIKKI RENKAAT JÄLLEENMYYJÄTJÄLLEENMYYJÄT

AVOIMET TYÖPAIKAT

TYÖSKENTELY MICHELINILLÄ

Avoimia työpaikkoja Michelin Nordicilla


Michelin on yksi maailman johtavista rengasvalmistajista. Se on kansainvälinen yritys, jolla on yli 115 000 työntekijää eri puolilla maailmaa.

Michelinin pohjoismaiseen organisaatioon kuuluvat Ruotsi, Suomi, Norja ja Tanska, ja harjoitamme myyntitoimintaa myös Islannissa ja Färsaarilla.  Henkilöstömäärämme Pohjoismaissa on lähes 265.  

Pohjoismainen pääkonttorimme sijaitsee Tukholmassa, jossa on noin 110 työntekijää.  Eri tukitoiminnot, kuten talous-, tieto- ja henkilöstöhallinto, hoidetaan pääkonttorilta käsin. Pääkonttorille on keskitetty myös markkinointi, myynti, viestintä sekä asiakaspalvelukeskus, joka palvelee pohjoismaisia asiakkaitamme heidän omalla kielellään.

Michelinin pohjoismainen keskusvarasto sijaitsee Kungälvissä Göteborgissa, mistä renkaat toimitetaan koko Pohjoismaiden markkinoille. Keskusvarastolla työskentelee noin 75 henkilöä varastoinnin ja logistiikan parissa.

Myyntiorganisaatioomme kuuluu yli 80 henkilöä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa.

AVOIMET TYÖPAIKAT POHJOISMAISSA

Jos haluat lukea lisää Michelinistä Pohjoismaissa ja käydä katsomassa avoimia työpaikkojamme, mene seuraavaan osoitteeseen:

http://job.michelin.fi/eng