LÖYDÄ OIKEA RENGASLÖYDÄ OIKEA RENGAS NÄYTÄ KAIKKI RENKAATNÄYTÄ KAIKKI RENKAAT JÄLLEENMYYJÄTJÄLLEENMYYJÄT

MICHELIN-KULUTTAJAPALVELU


Korkean teknologian renkaamme on suunniteltu vastaamaan tämän päivän autoilijoiden erilaisiin vaatimuksiin. Michelin-asiantuntijamme neuvovat ja opastavat sinua  renkaiden käytössä ja valinnassa ajotapasi, ajoneuvotyyppisi ja keli/sääolosuhteiden mukaan.

OTA YHTEYTTÄ


CHAT

Riippuen agenttien tavoitettavuudesta

Puhelin

0800116070

Maanantai-perjantai
9.00 - 18.00

E-mail

24/7


Messengerin, chatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä tapahtuvat keskustelumme voidaan tallentaa palvelun laadun parantamiseksi. Tallenteet säilytetään 6 kuukauden ajan. Michelin käyttää henkilötietojasi vain vastatakseen kysymyksiisi ja tiedusteluihisi. Sinulla on oikeus pyytää kopiota, tarkastaa, oikaista henkilötietojasi tai vastustaa niiden käsittelyä jatkossa. Voit käyttää oikeuttasi lähettämällä meille pyynnön osoitteeseen : contact@tc.michelin.eu ja liittämällä mukaan todistuksen henkilöllisyydestäsi.

LUPAUKSEMME
OIKEAN RENKAAN VALINTA

Michelin-renkaiden valmistuksessa käytetään huipputeknologiaa, jonka ansiosta  voimme vastata jokaisen asiakkaan tarpeisiin. Arvostamme sitä, että asiakkaat haluavat ymmärtää teknologiaamme. Siksi haluamme varmistaa, että Michelin-kuluttajapalvelun asiakasneuvoja on aina paikalla vastaamassa heidän kysymyksiinsä.

OSTAMISESTA TEHTY HELPPOA

Löydettyäsi oikean renkaan, asiantuntijamme verkossa auttavat sinua löytämään kolme lähintä jälleenmyyjää, jonka luona voit käydä ostamassa ja asennuttamassa renkaasi!

MYYNNIN JÄLKEINEN TUKI

Michelin auttaa sinua myös ostotapahtuman jälkeen. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai chattaamalla kanssamme mistä tahansa renkaisiin liittyvästä kysymyksestäsi! Älä siis epäröi ottaa yhteyttä asiakasneuvojaamme.