LÖYDÄ OIKEA RENGASLÖYDÄ OIKEA RENGAS NÄYTÄ KAIKKI RENKAATNÄYTÄ KAIKKI RENKAAT JÄLLEENMYYJÄTJÄLLEENMYYJÄT

Porsche ja Michelin

Porschet ovat tunnettuja huippuluokan ajo-ominaisuuksistaan. Potentiaalin maksimoimiseksi  jokaiseen Porsche-malliin on kehitetty erikseen omat renkaansa. Yksilöllisen suunnittelun ansiosta kaistanvaihdot ovat sulavat  ja painonsiirto on neutraali. Michelinin insinöörit ovat mukana Porshen kehitystyössä jo suunnittelutyön alkuvaiheessa. Auto  on lopultakin vain yhtä hyvä kuin renkaat, jotka muodostavat ainoan yhtymäkohdan tiehen.

 

Porsche

 

Tekniset innovaatiot ovat olennainen osa Michelinin kehitysstrategiaa ja ovat yksi tärkeimmistä syistä, miksi yhtiö on niin vahvasti sitoutunut  autourheiluun. Loppujen lopuksi mikään testiympäristö ei vedä vertoja aidon kilpailutilanteen antamaan haasteeseen. Tässä syy, miksi niin moni Michelinin ja Porschen tuote siirtyy kilparadalta tielle.

 

Korkean suorituskyvyn suhteen Porsche ja Michelin jakavat saman pyrkimyksen tekniseen täydellisyyteen. Porsche ja Michelin ovat tehneet laadukasta yhteistyötä tiellä ja kilparadoilla jo yli viidenkymmenen vuoden ajan. Ei siis ole ihme, että Porsche on valinnut Michelinin strategiseksi yhteistyökumppanikseen.

Löydä oikeat Michelin-renkaat Porscheesi osoitteesta