LÖYDÄ OIKEA RENGASLÖYDÄ OIKEA RENGAS NÄYTÄ KAIKKI RENKAATNÄYTÄ KAIKKI RENKAAT JÄLLEENMYYJÄTJÄLLEENMYYJÄT

Miksi Michelin?

Michelin valmistaa vuosittain 171 miljoonaa rengasta. Tämä tarkoittaa, että tehtaistamme vierii ulos noin 19 500 rengasta tunnissa, vuorokauden ympäri! Testikeskuksiemme kulutus- ja kestävyystesteissä ajetaan samanaikaisesti yhdellä Michelin-renkaalla joka 12. minuutti maailman ympäri. Ei siis ole ihme, että eräät maailman suurimmista autonvalmistajista ovat halunneet varustaa autonsa Michelin-renkailla.

 

Vinterdäck Volvo

 

Edistyksellistä tutkimusta & tuotekehitystä


Michelinillä on tutkimus- ja tuotekehitystehtävissä 6 000 tutkijaa, insinööriä ja kemistiä, jotka  työskentelevät uusien innovaatioiden parissa yhtiön teknologiakeskuksissa Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa.  Jokainen uusi tuote testataan tämän jälkeen kaikkein vaativimmissa olosuhteissa. Ivalossa sijaitsevassa testikeskuksessamme testaamme  nastoitettuja ja nastattomia talvirenkaitamme kaikissa talviolosuhteissa. Michelin on myös mukana liikenneturvallisuutta koskevassa tutkimusohjelmassa, jossa tutkitaan kuljettajien ajokäyttäytymistä ja analysoidaan tuhansia todellisia ajotilanteita.  Tutkimuskeskuksiemme ja vahvan insinööriosaamisemme, yhteistyömme johtavien yliopistojen kanssa ja liikenneturvallisuutta koskevien tutkimusten ansiosta kykenemme jatkuvasti tuomaan  markkinoille uusia rengasinnovaatioita.

 

World Rally Championship - Innovaatioita ja äärimmäistä testausta

 

Moottoriurheilu ja ralli ovat niin ikään tärkeä osa Michelinin tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa ja ne tarjoavat uskomattomia mahdollisuuksia testata uusia teknologioita ja tutkia renkaiden suorituskykyä kaikkein vaativimmissa olosuhteissa. Ruotsin rallissa, joka on WRC-sarjan ainoa talvella ajettava  osakilpailu, renkaat joutuvat äärimmäisen kovalle rasitukselle.  Tämä edellyttää rengasvalmistajalta innovatiivisia ratkaisuja ja viimeisintä teknologiaa.  Nämä ovat seikkoja, jotka Michelin huomioi kehittäessään talvirenkaita henkilö- ja SUV-autoihin, ja joiden ansiosta myös sinä voit ajaa turvallisemmin. Lue lisää Michelinistä ja Ruotsin rallista tai vieraile Rally Swedenin virallisilla kotisivuilla.

 

Michelin Total Performance - miksi Michelin tarjoaa tasapainoisen suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa?

 

Michelinille on tärkeää, että talvirenkaasi antavat hyvän pidon kelillä kuin kelillä.  Kuljettajan on tunnettava olonsa turvalliseksi niin jäällä, lumella, sohjossa kuin kuivilla ja märillä talviteillä. Suomessa sää- ja ajo-olosuhteet voivat vaihdella nopeasti. Siksi talvirenkaan on sopeuduttava vaihteleviin olosuhteisiin ja tarjottava hyvä pito ja ajoneuvon hallinta kaikilla talvikeleillä.

 

 

Korkealuokkaisen rengasteknologian, edistyksellisen tutkimuksen ja tuotekehityksen ja äärimmäisissä olosuhteissa ajettavien testien ansiosta talvirenkaamme tarjoavat hyvän ja tasaisen suorituskyvyn kaikilla talviteillä ja ajokeleillä. Kun kaipaat renkaaseesi  kaikkia talviominaisuuksia,  voit olla olla varma, että Michelin ei ole tehnyt kompromisseja minkään ominaisuuden kohdalla. Kutsumme tätä periaatetta nimellä Michelin Total Performance!

 

 

JÄLLEENMYYJÄHAKU

Kaupunki, katu tai postinumero