LÖYDÄ OIKEA RENGASLÖYDÄ OIKEA RENGAS NÄYTÄ KAIKKI RENKAATNÄYTÄ KAIKKI RENKAAT JÄLLEENMYYJÄTJÄLLEENMYYJÄT

Aja turvallisesti pidempään Michelin-renkailla

 


Haluatko ajaa turvallisesti pidempään? Valitse oikea rengas.
Useiden riippumattomien testien mukaan Michelin-renkaat kestävät kilpailijoitaan kauemmin.

 

Kontroll Vinterdäck


Riippumattomat testit osoittavat, että  Michelin X-ICE 3- ja X-3 ICE North 3  -talvirenkaiden kulutuskestävyys on ylivoimainen verrattuna kilpailijoihin.

 

Pohjoismaiset  talviolosuhteet  vaativat renkailta paljon.  Renkaan valinta vaikuttaa ratkaisevasti siihen, kuinka pitkään voit ajaa turvallisesti Pohjolan vaikeissa keliolosuhteissa.  
Test World testasi Michelin X-ICE North 3 –rengasta kolmea johtavaa kilpailevaa nastarengasta vastaan.  Tulos oli silmiinpistävä. Michelin-renkaat kestivät keskimäärin 20 000 km pidempään kuin testatut kilpailijoiden renkaat. 
– Renkaiden kehitystyössä turvallisuus on meille aina ykkössijalla, ja pitkä käyttöikä  on aina ollut tunnusomaista Michelin-renkaille.   Testin avulla pystymme näyttämään sen todeksi.  Kuluttajat haluavat renkaat, joihin voi luottaa, sanoo Michelin Nordicin tiedotuspäällikkö Lotta Wrangle.

Amerikkalaisen TPG-testausyhtiön suorittamassa testissä nastoittamaton talvirengas Michelin X-ICE 3 oli käyttöiältään vielä ylivoimaisempi verrattuna kilpailijoihinsa.   Konkreettisena esimerkkinä voidaan mainita eräs testissä mukana ollut kilpailevan premium-merkin rengas, joita tarvittiin kaikkiaan yksitoista kappaletta, jotta saavutettiin sama ajokilometrimäärä kuin neljällä Michelin X-ICE 3 –renkaalla.

- Jotta saavutetaan näin pitkä käyttöikä, kumiseoksen rooli on ratkaiseva. Pitkäikäisen renkaan valmistus ei sinänsä ole monimutkaista. Ongelmana on yhdistää renkaaseen myös muut kuluttajien vaatimat ominaisuudet, kuten matala vierinvastus ja hyvä pito kuivalla, märällä, lumisella tai jäisellä tiellä. Renkaan tulee toisin sanoen sisältää kaikki nämä ominaisuudet, sanoo Arne Sköldén, henkilöautonrenkaiden tuotepäällikkö Michelin Nordicilta.

Hätkähdyttävän hyvän testituloksen takana on massiivinen tuotekehitystyö. Michelinillä työskentelee maailmanlaajuisesti yli 6 000 henkilöä tutkimuksen ja tuotekehityksen parissa, ja viime vuonna yritys investoi jälleen kerran lähes 600 miljoonaa euroa eri tuotekehitysprojekteihin. Michelin-talvirenkaamme sisältävätkin runsaasti teknisiä innovaatioita, ja lukuisat pienet yksityiskohdat takaavat tuotteen suorituskyvyn. Pitkäikäisen kulutuspintakumin lisäksi Michelin on esimerkiksi kehittänyt  ainutlaatuisen teknologian: lämpöaktiivisen kumiseoksen, johon nastat kiinnittyvät.
- Sään kylmetessä aluskumi muuttuu kovemmaksi, jolloin nastan pistovoima kasvaa ja se pureutuu tehokkaammin ajoalustaan. Leudolla, noin nolla-asteisella säällä nastat taas uppoavat syvemmälle aluskumiin, mikä vähentää teiden kulumista.

 

 

 


JÄLLEENMYYJÄHAKU

Kaupunki, katu tai postinumero