Näytä jälleenmyyjät lähellä Tee uusi haku
moottoripyörä banneri staattinen 5 valmistajaa

Löydä Michelin-renkaasi muutamassa sekunnissa

Haku ajoneuvon mukaan

Olemme koonneet rengastiedot seuraaville ajoneuvomerkeille. Michelinin henkilöauton ja moottoripyörän renkaat tarjoavat huippuluokan luotettavuutta. Tarkan suunnittelutyön ja järjestelmällisten testausten ansiosta olemme kehittäneet renkaat, jotka edustavat parasta mahdollista laatua. Etsi erityisesti sinun tarpeisiisi soveltuvat renkaat autoosi tai moottoripyörääsi.

Tyres by manufacturer

Renkaat valmistajan mukaan

Oikean renkaan valinta usean valmistajan joukosta saattaa olla vaikeaa. Michelin on kehittänyt Rengasvalitsimen, joka auttaa sinua tekemään parhaan mahdollisen valinnan asiantuntemukseemme perustuen. Michelinin rengasvalitsimella löydät vaivatta sinulle sopivat renkaat. Syötä vain valmistajan tekniset tiedot tai valitse valmistajan nimi alta ja näet Michelinin antaman hakutuloksen. Rengasvalitsimella voit suodattaa renkaita ajoneuvomallin tai rengaskoon mukaan.

Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.