Näytä jälleenmyyjät lähellä Tee uusi haku
track connect pneus 1

Kattava rengaskokoluettelo henkilöautoihin vannekoottain

Rengaskoon selvittäminen ei ole niin monimutkaista kuin ehkä luulet. Helpottaaksemme valintaasi olemme listanneet kaikki saatavilla olevat henkilöauton rengaskoot.

 

Löydät autosi rengaskoon esimerkiksi ajoneuvon ohjekirjasta tai ovitarrasta. Niistä löytyvät yleensä kaikki renkaiden kokoon ja teknisiin tietoihin liittyvät tiedot sekä suositellut rengaspaineet.    

 

Esimerkiksi kokomerkintä 205/55 R16 91H tarkoittaa seuraavaa:

 

  • Renkaan leveys tai poikkileikkausleveys (renkaan leveys millimetreinä)
  • Tämä ilmaisee renkaan sisärakenteen. Nykyään suurin osa renkaista on radiaalirenkaita (R), mutta joissakin poikkeustapauksissa, esimerkiksi perävaunuissa, käytetään diagonaalirenkaita.
  • Renkaan sisähalkaisija. Luku on ilmoitettu tuumina, ja se ilmaisee vanteen halkaisijan, johon rengas on suunniteltu sopimaan.  
  • Suorituskykyluokka
  • Profiilisuhde
  • Kantavuustunnus 

 

Mikäli sinulla ei ole näitä tietoja ja haluat tietää lisää eri rengasko’oista, kehotamme tutustumaan oppaaseemme:
Kuinka valitsen oikean renkaan?

 

Löydettyäsi autoosi sopivat rengaskoot, valitse oikea vannehalkaisija tuumissa. Saat tulokseksi kaikki valikoimassamme olevat Michelin-renkaat, jotka sopivat autoosi.

 

Voit myös hakea renkaita ajoneuvotyypin tai käyttötarkoituksen mukaan, tai selaamalla renkaita valmistajan mukaan.

Valitse autosi rengaskoko ja löydä autoosi parhaiten sopiva rengas

Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.