LÖYDÄ OIKEA RENGASLÖYDÄ OIKEA RENGAS NÄYTÄ KAIKKI RENKAATNÄYTÄ KAIKKI RENKAAT JÄLLEENMYYJÄTJÄLLEENMYYJÄT

Michelin ja Ruotsin ralli

Renkaiden testausta äärimmäisissä olosuhteissa

Moottoriurheilu ja ralli ovat tärkeä osa Michelinin tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa ja ne tarjoavat uskomattomia mahdollisuuksia testata uusia teknologioita ja tutkia renkaiden suorituskykyä kaikkein vaativimmissa olosuhteissa.  Ruotsin ralli ei ole poikkeus.  Joka talvi Michelin saapuu paikan päälle Värmlannin talvisiin metsämaisemiin testaamaan renkaitaan tässä ”tosielämän laboratoriossa”. Meille on luonnollista siirtää   kokemuksemme  ankarissa olosuhteissa ajetuista jää- ja lumitesteistä  seuraavan sukupolven talvirenkaiden kehitystyöhön. MICHELIN X-ICE North ja MICHELIN X-ICE ovat molemmat esimerkkejä talvirenkaista,  joilla on Ruotsin ralli DNA:ssaan. Tästä myös sinä kuljettajana hyödyt  ajaessasi Michelinin talvirenkailla.
Ruotsin ralli

 

Rally Sweden

 

Michelin on jo pitkään toiminut yhtenä virallisena rengastoimittajana rallin MM-sarjaan (FIA-World Rally Championship), jonka osakilpailuihin kuuluu muun muassa Ruotsin ralli.  Ruotsin ralli, silloiselta nimeltään  ”Keskiyön Auringon Ralli”, ajettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1950 ja se oli alunperin kesäkilpailu. Vuonna 1965 ralli ajettiin ensimmäistä kertaa talvella ja se sai uuden nimen: Ruotsin Ralli (Svenska Rallyt).   Vuoteen 2004 asti, jolloin Sébastien Loeb voitti kilpailun, Ruotsin rallin olivat voittaneet vain joko suomalaiset tai ruotsalaiset kuljettajat!


Rallin MM-sarja ja Ruotsin ralli asettavat renkaat äärimmäisen kovalle rasitukselle, minkä johdosta insinöörimme  joutuvat työskentelemään äärirajoilla sekä samanaikaisesti testaamaan ja kehittämään entistä innovatiivisempia ratkaisuja. Kylmä, loska, lumi ja jää, olemme testanneet kaikkia renkaitamme kaikkein äärimmäisimmissä olosuhteissa.


Rally Swedenin kotisivuilta voit lukea lisää itse kilpailusta ja löytää tietoa tärkeistä päivämääristä.  Vieraile myös Michelinin omalla sivustolla BESTOFRALLYLIVE.COM, jossa voit lukea viimeisimmät moottoriurheilu- ja ralliuutiset.