Näytä jälleenmyyjät lähellä Tee uusi haku

LUOTA MICHELINIIN - PAREMMAN LIIKKUVUUDEN PUOLESTA

Sinulla on korkeat vaatimukset. Niin on meilläkin!  Teemme jatkuvasti innovaatioita täyttääksemme odotuksesi.

MEIHIN LUOTTAVAT KAIKKEIN VAATIVIMMATKIN TAHOT

Hyödynnämme mullistavia teknologioita tuotteissamme ja palveluissamme. Siksi renkaitamme kysyvät niin kuljettajat, ajoneuvonvalmistajat, moottoriurheilualan toimijat kuin tärkeimmät mielipidejohtajatkin. 

Uncompromising brands as valued partners

Ajoneuvonvalmistajat

Arvostetut ajoneuvonvalmistajat haluavat asentaa renkaamme ajoneuvoihinsa (henkilöautot, moottoripyörät ja polkupyörät).

Designed to win

Moottoriurheilualan toimijat

Suunniteltu voittamaan! Olemme rengasvalmistaja, joka on saavuttanut eniten voittoja tärkeimmissä FIA- ja FIM -maailmanmestaruuskisoissa viimeisten 50 vuoden aikana.

A key partner in eSports

e-urheilijat

Michelin on virallinen rengastoimittaja "FIA:n sertifioimassa Gran Turismo Championships -sarjassa" sekä "virallinen rengasteknologiakumppani".

Kuljettajat valitsevat Michelin-renkaat

Renkaittemme kokonaisarvosana on 4,6/5
(based on 23.237 reviews)

Motion For Life, Michelin - EV 15s - USA

OLEMME SÄHKÖISEN LIIKKUVUUDEN EDELLÄKÄVIJÄ

Olemme sähköisen liikkuvuuden eturintamassa.  Insinöörimme tekevät läheistä yhteistyötä auton-, skootterin- ja polkupyöränvalmistajien kanssa suunnitellakseen renkaita, jotka tarjoavat hyvän suorituskyvyn sähköajoneuvojen omistajille.
Michelin on rengasvarustuksena yli puolessa sähköajoneuvoja valmistavista automerkeistä, eikä se ole sattumaa.

Sustainability is in motion for a better life

TOIMIMME VÄHENTÄÄKSEMME YMPÄRISTÖN KUORMITUSTA

Olemme tiennäyttäjä kohti liikkuvuutta, joka kuormittaa vähemmän ympäristöä ja investoimme renkaiden ohella myös muihin tuotteisiin ja ratkaisuihin.

SUUNNITTELEMME RENKAITA, JOIHIN VOIT LUOTTAA

Vuodesta 1889 lähtien Michelin on innovoinut jatkuvasti suunnitellakseen renkaita, jotka on tehty kestämänään ja jotka takaavat turvallisen ajokokemuksen kaikissa ajo-olosuhteissa.

Motion For Life, Michelin - Performance Made to Last 15s - USA

Ensimmäisestä kilometristä viimeiseen

Ajatuksena on vaihtaa renkaat harvemmin. ”Performance made to last” kuvastaa Michelinin sitoumusta valmistaa renkaita, jotka säilyttävät hyvän suorituskykynsä koko käyttöikänsä ajan lakisääteiseen kuvionsyvyyteen asti

Motion For Life, Michelin - Trusted brand Mountain Bike 20s - USA

Kaikkiin käyttöolosuhteisiin        

Polkupyöränrenkaamme soveltuvat kaikkiin käyttöolosuhteisiin, ajoitpa sitten kaupungissa, maantiellä tai maastossa. Ei ole sattumaa, että ammattipyöräilijät, kuten Cameron Zink, luottavat renkaisiimme.

2022 Champions - Michelin Motorsport

MOOTTORIURHEILU INNOVAATIOIDEN VAUHDITTAJANA

Olivatpa sitten kyseessä FIA- ja FIM-maailmanmestaruuskisat, Endurance Racing -kilpailut, kuten Le Mansin 24 tunnin ajo tai jopa MotoGPTM ja MotoETM -mestaruuskisat, meihin luottavat vaativimmatkin moottoriurheilupiirit: promoottorit, auto- ja pyörävalmistajat, joukkueet, kuljettajat ja ajajat..

INNOVOIMME KAIKILLA LIIKKUVUUTEEN LIITTYVILLÄ ALUEILLA

Investoimme useisiin eri toimintoihin renkaiden ohella parantaaksemme liikkuvuutta.

Motion For Life, Michelin - 30s Winter - USA

Michelin USA Motion for Life Aircraft

50 vuoden kokemus lentokoneiden renkaiden valmistuksesta

Michelin Aircraft -liiketoimintaryhmä tekee yhteistyötä maailman suurimpien yritysten ja lentokonevalmistajien kanssa : 90 prosenttia maailman 20 suurimmasta lentoyhtiöstä ja lähes 50 prosenttia kaikista kaupallisista lentokoneista on varustettu Michelin-renkailla.

Motion for Life, Michelin - Métro 15s - Master English

70 vuoden kokemus kaupunkien rautatiekuljetuksista

Vuodesta 1951 lähtien olemme kehittäneet teknisen ratkaisun yli 60:lle kaupunkiliikenneverkossa ja yli 20 maassa kulkevalle metrolle ympäri maailmaa. Osallistumme päivittäin yli 10 miljoonan ihmisen liikkuvuuteen eri puolilla maailmaa.

Michelin USA Motion for Life (:15)

Vuodesta 1900 lähtien olemme tarjonneet unohtumattomia kokemuksia matkailijoille.

Korkeiden standardiensa ansiosta Michelin-oppaista tuli ravintolaoppaiden best-seller vailla vertaa. Ne tarjoavat matkailijoille unohtumattoman kokemuksen arvioimalla yli 30 000 kohdetta  yli 30 alueella kolmella mantereella.

Good News - Wisamo

Oletko kuullut mielenkiintoisen uutisen?

Suunnittelemalla entistä luotettavampia, jännittävämpiä ja innovatiivisempia tuotteita ja ratkaisuja parannamme paitsi renkaitamme, myös muita vaihtoehtoja renkaiden ohella. Wing Sail Mobility eli WISAMO on täytettävä siipipurje, joka valjastaa tuulen voiman!

Puhdasta ja ilmaista energiaa rahtilaivoihin ja purjeveneisiin.

Edistämme kaikkien vapaata liikkuvuutta

"Kaikki kestävää" -lähestymistapamme kannustaa meitä löytämään jatkuvasti ratkaisuja, joilla voimme turvata ihmisten hyvinvoinnin, taloudellisen kehityksen sekä maapallon ja sen asukkaiden olemassaolon.

Offering everyone a better way forward
map search desktop

Löydä lähin MICHELIN-jälleenmyyjä muutamassa sekunnissa

Hakuehto
Osoite, paikkakunta tai postinumero
Auto
  • Auto
  • Moottoripyörä
Paikanna minut
Etsi
Suomen viisi suurinta kaupunkia
Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.