Näytä jälleenmyyjät lähellä Tee uusi haku
picture2

MICHELIN Quality Dealer - tae laadusta


qd new logo

MICHELIN Quality Dealer -tunnus on osoitus siitä, että tämä myyntipiste täyttää Michelinin tiukat laatuvaatimukset ammattiosaamisen ja asiakaspalvelun suhteen. Quality Dealer -merkintä on tae:

HENKILÖKOHTAISESTA PALVELUSTA

 

Sinut ottaa vastaan koulutettu ja osaava henkilökunta valmiina palvelemaan sinua

Siistissä ja miellyttävässä ympäristössä

ASIANTUNTEMUKSESTA

 

Ammattimaista neuvontaa tarpeittesi mukaisesti

Tarkka kustannusarvio suoritettavasta työstä

Tehdyn työn yksityiskohtainen läpikäynti

KORKEASTA LAADUSTA

 

Huippukunnossa olevat koneet ja kalusto
 
Ammattimainen henkilökunta

Varmistaakseen palvelun korkean laatutason Michelin on kehittänyt rengasliikkeitä varten Quality Dealer -laatusertifiointiohjelman.  Niille rengasliikkeille, jotka täyttävät Michelinin korkeat vaatimukset, myönnetään laatusertifikaatti ja oikeus käyttää MICHELIN QualityDealer –nimeä.

Michelinin laatusertifiointiohjelman tarkoitus on antaa asiakkaalle selkeämpi kokonaiskäsitys rengasliikkeen laatutasosta parantamalla ammattiosaamista, asiakaspalvelua ja työskentelyolosuhteita.  Asiakkaalle tämä tarkoittaa, että hänet ottaa vastaan ammattimainen ja osaava henkilökunta, jolla on oikeat työvälineet renkaisiin liittyvien palvelujen suorittamiseksi. Tuotteiden ja palvelujen hintojen on myös oltava selkeästi näkyvillä, ja asiakkaan on selvästi tiedettävä, mitä hintaan sisältyy.

Rengasliikkeen henkilökunnalle laatusertifikaatti tarkoittaa, että yrityksessä noudatetaan virallisesti sovittuja työskentelytapoja ja -prosesseja ja asiakaspalvelussa noudatetaan selkeitä toimintaohjeita laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi. Työntekijöiden ammatillista osaamista on ylläpidettävä säännöllisellä rengastekniikkaan, asiakaspalveluun ja muihin soveltuviin aiheisiin liittyvällä koulutuksella.

Michelin Quality Dealer -rengasliike tarjoaa asiakkaalle tasaisen, korkean laatutason, jonka kriteerit Michelin on itse määritellyt.  Michelin Quality Dealer -ohjelma auttaa rengasliikkeitä ja Micheliniä parantamaan koko rengasalan statusta ja varmistamaan, että kuluttajat kokevat tuotteemme laadukkaina ja turvallisina. Virheellisesti asennettu tai tasapainotettu rengas ei takaa ajoneuvolle oikeaa suorituskykyä ja turvallisuutta.

 

1
man fixing vehicle engine 2244746
3
Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.