Näytä jälleenmyyjät lähellä Tee uusi haku

MICHELIN, GRAN TURISMO 7:N VIRALLINEN TEKNOLOGIAPARTNERI

Michelin tekee PlayStation GT7 -kokemuksesta pelaajille entistä jännittävämmän tarjoamalla vertaansa vailla olevan kokemuksen radalta näytölle.

Michelin on vuodesta 2019 lähtien ollut virallinen rengastoimittaja FIA:n sertifioimassa Gran Turismo Championships -sarjassa sekä "virallinen rengasteknologiakumppani". Jaamme todellisen maailman tietämyksemme Gran Turismo -tiimien kanssa parantaaksemme kaikkien pelaajien pelikokemusta.

Michelinin ja Gran Turismon välinen sopimus on osa brändin globaalia peli- ja e-urheilustrategiaa. Meille se on keino jakaa Michelinin kokemus ja intohimo Sim Racing -kilpa-ajajien kanssa ja antaa heille mahdollisuus tutustua tuotteidemme laatuun ja vahvuuksiin. Näkyvyytemme näyttöruudulla on erinomainen ja tarjoamme renkaat, jotka ovat erityisen realistisia suorituskyvyn, pitkäikäisyyden, tasalaatuisuuden, pidon ja kulumisominaisuuksien suhteen.

Michelin- ja Gran Turismo -logo

MICHELINin menneisyys liittyy tulevaisuuteen

Vuonna 1895 Michelinin perustajaveljekset André ja Edouard Michelin osallistuivat itse rakentamallaan autolla Pariisi-Bordeaux-Pariisi autokilpailuun todistaakseen ilmatäytteisten renkaiden suorituskyvyn. Siitä lähtien olemme saavuttaneet ennätyksiä innovatiivisuudessa ja huippusuorituskyvyssä maailman vaativimmissa ja arvostetuimmissa autokilpailuissa, muun muassa 25 peräkkäistä voittoa ikonisissa Le Mans 24h -ajoissa ja yli 330 voittoa FIA:n rallin MM-sarjassa.

MICHELIN on ensimmäinen rengasvalmistaja, joka tekee yhteistyötä pelikehittäjän ja eSport-sarjan kanssa tavoitteenaan siirtää tosielämän teknologia virtuaaliseen ajokokemukseen.

link to the past image

Luodaan innovatiivinen vuorovaikutus, joka tuo pelaamisen, autot ja rengasharrastajat yhteen

098a9017 39f367ce c4c1 4252 aafd 4d122b3327bb

Täydellinen yhdistelmä

Gran Turismo on virtuaalisen ajokokemuksen maailmanlaajuinen referenssi ja Michelin on maailman johtava High Performance -renkaiden valmistaja.

0a1a2536 00a40f19 6ab9 4058 8ece 761432fd32bf

Yhteinen intohimo

MICHELIN on saavuttanut ennätyksen innovatiivisuudessaan ja huippusuorituskyvyssään kaikkein vaativimmissa ja arvostetuimmissa kilpailuissa ympäri maailmaa.

gma7554 eb3c0513 b984 4f9f 8b88 29fc8265c669

Digitaalinen seikkailu

Gran Turismon avulla osoitamme johtajuutemme digitaalisen liikkuvuuden alalla.

Tietoa Gran Turismosta

Gran Turismo™ on Polyphony Digital Inc:n, Sony Interactive Entertainment Inc:n tytäryhtiön, kehittämä videopeli. Tätä Japanissa vuonna 1997 lanseerattua, palkittua franchise-peliä pidetään parhaana ja aidoimpana ajosimulaattorina todentuntuisen grafiikan, aidon ajoneuvofysiikan ja huolellisten yksityiskohtien huomioinnin ansiosta. Polyphony ja sen tunnettu luoja Kazunori Yamauchi ovat mullistaneet kilpa-ajopelien genren.

logo gt
GRAN TURISMO movie with MICHELIN

GRAN TURISMO -ELOKUVA

Jännittävä ja tunteikas matka Michelinin kanssa, yksinoikeudella elokuvateattereissa
Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.