Näytä jälleenmyyjät lähellä Tee uusi haku
The Workshop Series

Workshop-sarja WorldSuperCarsin avulla

Haluatko tietää, millaiset ovat täydelliset renkaat automatkallesi? Michelinin Workshop-sarja tarjoaa kaikki vastaukset! Sukellamme sähköauton, moottoripyörän ynnä muiden renkaiden maailmaan, mutta lisäksi opastamme sinua kaikessa, mitä sinun tarvitsee tietää renkaista ja niiden huollosta. Opi tarkistamaan rengaspaine tehokkaasti, vaihtamaan renkaiden paikkaa optimaalisen käyttöiän takaamiseksi, tulkitsemaan rengasarvioita, teknisiä tietoja ja paljon muuta! Kaikki tämä WorldSupercarsin Thomasin avulla.

Saat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi WorldSuperCarsin videolla

Asiantuntijamme kertovat renkaiden merkinnöistä

 

How to read a tire: our experts explain tire markings | THE WORKSHOP

Etkö tiedä, kuinka rengaskoko tarkistetaan? Mietitkö, mitä renkaissa olevat numerot tarkoittavat? Tässä videossa Jean-Philippe kertoo, miten renkaan sivussa olevia eri merkintöjä luetaan. Ei hätää, se ei ole niin vaikeaa kuin miltä näyttää!

Miksi autoon kannattaa asentaa erityismerkityt renkaat?

Why should you get marked tires? | THE WORKSHOP

Mitä tarkalleen ottaen ovat erityismerkityt renkaat? Mitä etuja ne tarjoavat? Sarah selittää, mitä OE (Original Equipment) -renkailla tarkoitetaan: kuinka rengasmerkintöjä luetaan, millaista teknologiaa erityismerkityissä renkaissa käytetään ja miten OE-renkaat voivat parantaa ajokokemustasi kilparadalla ja sen ulkopuolella. Sekä lisäksi, miten voit tarkistaa OE-renkaan yhteensopivuuden automallisi kanssa. 

Mikä on paras talvirengas sähköautoon?

 

What's the best winter tire for an EV? | THE WORKSHOP

Mietitkö, mikä voisi olla paras talvirengas sähköautoosi? Michelinillä on laaja valikoima talvirenkaita kaikkiin olosuhteisiin. Tässä videossa Sarah kertoo, miten valitset talvirenkaan sähköautoon rengaskoon, tieolosuhteiden ja erilaisten rengasmääräysten perusteella.

Maastopyöräilyä edeltävät tarkastukset: Pierre-Edouard Ferry kertoo

Pre-ride mountain bike checks with Pierre-Edouard Ferry | THE WORKSHOP

Mietitkö, miten valmistautua MTB-ajoon? Oletko epävarma, miten maastopyörä tai renkaat tarkistetaan? Tässä videossa vapaalaskija PEF kertoo, mitkä asiat tulee tarkistaa ennen lähtöä maastopyöräretkelle, mukaan lukien oikeat turvavarusteet, MTB-rengaspaineiden tarkistaminen, pyörän ja mahdollisesti tarvitsemiesi työkalujen pikatarkistukset.

Miten valmistautua moottoripyörämatkaan? 

 

How to prepare for your motorcycle road trip | THE WORKSHOP

Mietitkö, mikä olisi paras tapa suunnitella moottoripyörämatkaa? Etkö ole varma, miten pyörä pitäisi valmistella matkaa varten? Tässä videossa Andy kertoo, kuinka moottoripyörä valmistellaan pitkää ajomatkaa varten: reitin suunnittelu, pyörän rutiinitarkastukset, parhaat Michelin-moottoripyöränrenkaat matkallesi.

Näin valitset tarpeisiisi parhaiten sopivan rallirenkaan

How to choose the best rally tire for your needs | THE WORKSHOP

Mitkä tärkeät seikat tulisi ottaa huomioon hyvien rallirenkaiden valinnassa? Tässä videossa Ludo kertoo tärkeimmistä kriteereistä oikean rallirenkaan valinnassa: ajo-olosuhteet, maasto, radan profiili, kumin kovuus ym. 

Rallirenkaat: hallitse rengaspaineita asiantuntijoidemme avulla

Rally tires: master tire pressure with our experts | THE WORKSHOP

Mikä on rallirenkaan ihanteellinen ilmanpaine? Millä paineilla tulisi lähteä liikkeelle? Miten voidaan varmistaa hyvät rengaspaineet erikoiskokeilla? Tällä videolla Ludo kertoo, miten valita oikeat rengaspaineet rallirenkaille täydellistä kisaa varten! 

Renkaiden paikan vaihtaminen: asiantuntijamme kertovat

How to rotate your tires: our experts break it down for you | THE WORKSHOP

Onko renkaiden paikan vaihtaminen sinulle vieras asia? Mietitkö, miksi se on tärkeää tai kuinka usein renkaiden paikkaa on vaihdettava? Oikea vaihtojärjestys riippuu autosta ja auton alla olevista renkaista sekä siitä, ovatko renkaat suunnatut tai suuntaamattomat. Tässä videossa Sarah kertoo, miten renkaiden paikkaa vaihdetaan sen perusteella, mikä on renkaan pintakuvio sekä onko ajoneuvossa etuveto, neliveto tai takaveto!  

Renkaiden tarkistus vain viidessä minuutissa

 

How to check your tires in 5 mins | THE WORKSHOP

Miten tarkistat renkaiden ilmanpaineet ja urasyvyyden? Mietitkö, olisiko aika vaihtaa renkaat? Etkö ole varma,kuinka rengaspainemittaria käytetään? Tässä jaksossa Mattis selittää, kuinka voit tarkistaa renkaasi vain viidessä minuutissa. Tarkistus kattaa kaiken renkaiden ilmanpaineista ja epätasaisesta kulumisesta mahdollisiin rengasvaurioihin.

MICHELIN Bib MousseTM:n asentaminen
 

How to use MICHELIN Bib Mousse™ | THE WORKSHOP

Mietitkö, kuinka MICHELIN Bib Moussea käytetään oikein? Tässä videossa Andy kertoo, mikä Bib Mousse™ on, miten se kiinnitetään enduroon, MX-pyörään tai rallipyörään, mitä asioita on huomioitava sitä käytettäessä ja miten se irrotetaan. 

Minkä MICHELIN Pilot Sport -renkaan tarvitsen?

Which Pilot Sport tire should you get? | THE WORKSHOP

Mikä on ihanteellinen MICHELIN Pilot Sport -rengas? Tutustu Pilot Sport 5:n, Pilot Sport 4:n ja Pilot Sport Cup 2- ja Pilot Sport Cup R -erikoisratarenkaiden eroihin. Tässä videossa kerromme, miten valitset tarpeisiisi sopivan MICHELIN Pilot Sport -renkaan ja miten saat niistä kaiken irti.

Lue lisää renkaista

Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.