Michelin Track Days

Olitpa sitten ammattilainen tai vasta-alkaja, löydät valikoimastamme oikean Michelin-renkaan track days -päiviisi

Löydä juuri sinun ajotyyliisi sopiva rengas

             Säädä rengaspaineet 

Lue lisää Michelin track days -renkaista

Löydä Michelin-renkaasi muutamassa sekunnissa

Mikä Michelin-rengas sopii parhaiten ajotyyliisi?

Etsitkö nopeita kierrosaikoja ja kestävää suorituskykyä radalla? Löydä tarvitsemasi rengas oman tasosi ja pyöräsi moottorin tilavuuden perusteella. Löydä tarpeisiisi sopivin vaihtoehto tie- ja ratarenkaista kilparenkaisiin.   

michelin trackdays landingpage expert uk 11mars21

michelin trackdays landingpage intnovice uk 11mars21

Saat lisätietoja tuotteesta, napsauttamalla tätä.

Seuraa rengaspaineopastamme! 

Oikea rengaspaine on ensiarvoisen tärkeää sekä radalla että tiellä. Näin saavutat maksimaalisen suorituskyvyn ajon aikana ja varmistat samalla turvallisuutesi. Jokainen rengas on kehitetty eri teknologioilla ja niillä on oma painesuosituksensa track days -käyttöön. Michelin ilmoittaa renkaille kylmä- ja kuumapaineet.

michelin trackdays landingpage bluepression uk 11mars21

michelin trackdays landingpage redpression uk 11mars21

Huom! Yllä olevat suositukset koskevat ratakäyttöä. Kun käytät MICHELIN Power Cup 2- ja MICHELIN Power GP -renkaita tieajossa, noudata kunkin moottoripyörän valmistajan suosituksia.

powermir 2000x2000

JOAN MIR SPA TEAM SUZUKI ECSTAR SUZUKI MotoGP GP Michelin de Aragon 2020 (Circuit Motorland Aragon) 16-18.10.2020 photo: MICHELIN

Moottoriurheilu ja suorituskyky ovat aina olleet osa Michelinin DNA:ta. Paluunsa jälkeen vuodesta 2016 lähtien Michelin on ollut MotoGP™:n virallinen ja yksinomainen rengastoimittaja  

Vuodesta 1973 lähtien Michelin on saavuttanut yli 440 voittoa ja 31 maailmanmestaruutta Premier-luokassa 15 eri kuljettajalla. 
Vuonna 2019 Michelin palasi myös kansallisen tason moottoripyöräkilpailuihin MICHELIN Power Performance -rengassarjallaan voittaen useita mestaruuksia sekä 600- että 1000-kuutioisten luokissa, erityisesti Ranskassa, Kreikassa, Espanjassa ja Ruotsissa...
Vuonna 2020 Michelin toi markkinoille MICHELIN Power -malliston, joka vastaa urheilullisten kuljettajien tarpeisiin tie- ja rata-ajossa.

Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.