Näytä jälleenmyyjät lähellä Tee uusi haku
moottoripyörä banneri turvallisuuden parantaminen vinkkejä ja ohjeita

Turvallisempi liikenne kaikkien kannalta

Michelin haluaa kantaa kortensa kekoon, jotta yhä useamman henki pelastuisi.

Haasteena turvallinen liikenne

Joka vuosi 1.2 miljoonaa ihmistä kuolee ja 50 miljoonaa loukkaantuu liikenneonnettomuuksissa, ja ne ovatkin nuorten yleisin kuolinsyy. Hallitusten, kansainvälisten järjestöjen ja yritysten tulee panostaa entistä enemmän liikenneturvallisuuteen ja organisoida kaikille tienkäyttäjille suunnattuja valistus- ja koulutushankkeita.

Valistuskampanjat

Michelin sitoutui liikenneturvallisuuden eurooppalaiseen peruskirjaan vuonna 2004. Autamme parantamaan liikenneturvallisuutta tienkäyttäjille suunnatuilla valistus- ja koulutuskampanjoilla. Michelinin toimenpiteet ovat toistaiseksi keskittyneet 15:een Euroopan maahan sekä Eurooppaan, Afrikkaan, Amerikkaan ja Aasiaan. Intian jälkeen konsernilla oli nuorille ja uusille kuljettajille suunnatut ohjelmat Yhdysvalloissa ja Brasiliassa vuonna 2014. Painopiste siirtyi Kiinaan vuonna 2015.

Konsernilla on sekä omia hankkeita että yhteistyöhankkeita kansainvälisten järjestöjen kanssa.

moottoripyörä edito aloitussivu liikenneturvallisuus vinkkejä ja ohjeita
Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.