Näytä jälleenmyyjät lähellä Tee uusi haku
Track days

TRACK DAYS 2023: MICHELIN JA RATA-AJO, AJAMISEN NAUTINTOA

Vinkkejä ja ohjeita autoa varten

Oletko satunnainen rata-ajoharrastaja vai harjaantunut kuljettaja? Micheliniltä saat asiantuntevaa opastusta ratapäivien aikana ja pääset nauttimaan rata-ajosta renkailla, joissa yhdistyvät turvallisuus ja suorituskyky. Hauskaa ratapäivää!

Track days - mitä ne ovat?

Ratapäivät ovat eri autokerhojen tai rata-autoiluharrastajien organisoimia päiviä, joiden aikana ajetaan omalla autolla suljetulla radalla. Saavu radalle omalla autollasi ja testaa Michelin-renkaitasi ratapäivien aikana. Ratapäivät ovat ainutlaatuinen kokemus. Niiden aikana osallistujille annetaan ajo-opastusta, kerrotaan, miten valmistautua rata-ajoon, mitkä ovat suositellut rengaspaineet ym. Ratapäivät tarjoavat kaikille innostavan ajoelämyksen. Ratapäivillä apunasi on aina ammattilainen.

Tähtäämme menestykseen

Michelinillä on pitkä kokemus moottoriurheilukisoista, joissa renkailla on keskeinen rooli ja joissa se on saavuttanut menestystä yli 40 vuoden ajan. Siksi näkyvä mukanaolo ratapäivillä on brändille tärkeää. Olipa kyseessä MotoGPTM, Le Mansin 24 tunnin ajo tai WEC, Michelin tarjoaa renkaat lahjakkaimmille kuljettajille ja kaikkein suorituskykyisimpiin ajoneuvoihin. Michelinin rataennätykset ja saavutukset todistavat yhtiön horjumattomasta sitoutumisesta ja sen teknologisten innovaatioiden laadusta moottoriurheilun maailmassa. Huippuluokan kilpa-ajajat ovat osoittaneet vahvaa luottamusta Micheliniä ja sen teknisiä tiimejä kohtaan, ja Michelin kartuttaa jatkuvasti kokemuksiaan kaikkien moottoriurheilun harrastajien hyödyksi.

Suunnattu kaikille kilpailijoille

Michelin on kehittänyt useita suorituskykyisiä rengassarjoja, joiden ansiosta ratapäiviin osallistuvat voivat nauttia upeista ajokokemuksista ja nopeista kierrosajoista täysin turvallisesti. Renkaat sopivat kaikenlaisiin ajoneuvoihin, niin autoihin kuin moottoripyöriin, sekä tie- että ratakäytössä.

2-pyöräisille:

Moottoripyöräilijöille kehitetty MICHELIN Power -rengassarja on saatavilla kaikkiin pyöräluokkiin ja käyttöolosuhteisiin. MICHELIN Power GP on monitoimirengas, joka tarjoaa optimaalisen käsiteltävyyden sekä tiellä että radalla. Jos tarvitset radalle suunnitellun renkaan, joka on hyväksytty myös katukäyttöön, MICHELIN Power Cup 2 on oikea valinta. MICHELIN Power Slick² -renkaan 100 % rataversio tarjoaa parhaan pidon ja tasaisen suorituskyvyn ratapäiviin. Ja kaikkein vaativimmille kuljettajille MICHELIN Power Performance tarjoaa voittoisaa kilpa-ajoa kierros kierroksen jälkeen.

Moottoripyöräilyn ratapäivät Michelin-renkailla

4-pyöräisille:

Laajan moottoriurheilukokemuksensa pohjalta MICHELIN on kehittänyt MICHELIN Pilot Sport -rengassarjan, joka tarjoaa pitkäkestoista suorituskykyä sekä tiellä että radalla. Ajatko enimmäkseen teillä, mutta joskus myös radallaratapäivien ansiosta? Silloin arvostat MICHELIN Pilot Sport 4 S -rengasta ja sen ylivoimaista hallittavuutta ja ajovakautta. Kuljettajat, jotka haluavat yhdistää nopeuden, tasaiset kierrosajat ja kestävyyden kuivalla radalla, valitsevat MICHELIN Pilot Sport Cup 2-renkaan, joka on katukäyttöön hyväksytty semi-slick-rengas. MICHELIN Pilot Sport Cup 2 R on oikea valinta kuljettajalle, joka haluaa murskata aiemmat kierrosajat. Äärimmäinen sivuttaispito ja erittäin tarkka ajettavuus (1) takaavat, että lisäteholla on merkitystä.

Henkilöauton ratapäivät Michelin-renkailla

Nähdään ratapäivillä 2023, jolloin voit käydä testaamassa sinulle ja ajoneuvollesi parhaiten sopivat Michelin-renkaat!

Valmistaudu ratapäiviin huolellisesti

Huolehdi turvallisuudesta ratapäivillä valmistautumalla niihin huolellisesti. Tarkista renkaiden kulumisaste, ajo-olosuhteet, säädä kylmäpaineet, vahvista lämpimien renkaiden tavoitepaineet, tarkista vanteiden kunto, venttiilinhatut jne. Toista kaikki tämä ennen jokaista ratapäivää. Oletko valmis uuteen kierrosennätykseen ratapäivinä 2023?

Kaikki vinkkimme ja ohjeemme moottoripyörää varten

Ja vinkkimme ja ohjeemme autoa varten

Kaikki Michelin-renkaat on suunniteltu niin, että niiden pito säilyy erinomaisena renkaan käyttöiän loppuun asti.

(1) – kierrosaika – Michelinin suorittamat sisäiset testit Nardossa tammikuussa 2018, testiautona PORSCHE 911 GT2 RS, testatut rengaskoot 265/35-20 etuakselilla & 325/30-21 taka-akselilla, -2,9 sek/kierros vrt. MICHELIN PILOT SPORT CUP 2 -renkaaseen. Radan kokonaispituus on 6 277 km.

Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.