Näytä jälleenmyyjät lähellä Tee uusi haku
header

Arvioitu parhaiksi talvirenkaiksi

Talvirenkaat on suunniteltu erityisesti turvalliseen ajamiseen alle 7 °C:n lämpötiloissa riippumatta siitä, onko tiellä lunta vai ei.

Mitkä ovat parhaat talvirenkaat omaan autoosi? Tässä artikkelissa MICHELIN esittelee parhaat talvirenkaansa ja riippumattomien rengastestaajien mielipiteet kustakin talviolosuhteissa testatusta renkaasta.

3PMSF-merkintä auttaa tunnistamaan hyvän talvirenkaan

3PMSF-merkintä on osoitus renkaan turvallisuudesta ja liikkuvuudesta lumella.

Tämän merkinnän myöntää sertifioitu laboratorio sen jälkeen, kun rengas on testattu standardisoitujen ja säänneltyjen menetelmien mukaisesti ja kun se täyttää turvallisuuden ja liikkuvuuden edellyttämän suorituskykytason lumella.

Tästä merkinnästä on vähitellen tulossa standardi hyvän talvirenkaan tunnistamisessa.
3PMSF (3 Peak Mountain Snow Flake) -tunnus on helposti tunnistettavissa lumihiutaleesta kolmen vuorenhuipun sisällä. Sääntöjen mukaisesti talvirenkaan sivuseinämässä on järjestelmällisesti M+S-logo.

Jokaisessa alla olevassa renkaassa on merkintä 3PMSF.

MICHELIN Alpin 6

MICHELIN Alpin 6 -talvirengas tarjoaa erittäin korkean turvallisuustason ja se kestää vaikeissakin talviolosuhteissa.

 • #1 jarrutus ja pito lumessa, kuluneenakin
 • Erittäin hyvä turvallisuus, tehty kestämään ankarissa talviolosuhteissa (3PMSF).
 • Erittäin pitkä käyttöikä
 • Innovatiivinen kulumisvaroitin

 

MICHELIN Alpin 6 -palkinnot

MICHELIN Alpin 6 on saavuttanut kahdeksan palkintopallisijaa tärkeimmissä eurooppalaisissa rengastesteissä.

Vuonna 2021 ADAC antoi sille arvosanan ”hyvä” 18 talvirenkaan (225/50 R17) ja 16 renkaan (195/65 R16) vertailutestissä, ja AUTO BILD antoi sille arvosanan ”esimerkillinen” 50 talvirenkaan (205/55 R16) vertailutestissä.

Vuonna 2020 ADAC arvioi MICHELIN Alpin 6:n ”hyväksi” (15 talvirenkaan (205/55 R16) vertailutesti) ja Auto Motor Sport ”erittäin hyväksi” (10 talvirenkaan (225/50 R17) vertailutesti).

Vuonna 2020 ADAC totesi: ”Erittäin tasapainoinen rengas, erittäin hyvä käyttöikä, hyvä kuivalla ja märällä tiellä sekä lumessa” sekä: ”Michelin Alpin 6 -rengas kuluu vähiten”.

Vuonna 2019 AUTO BILD arvioi MICHELIN Alpin 6:n ”esimerkilliseksi” (vertailutesti 53 talvirenkaalle 225/45 R17)

MICHELIN Pilot Alpin 5

MICHELIN Pilot Alpin 5 -talvirengas tarjoaa tehokkaan jarrutuskyvyn ja tarkan ajettavuuden erittäin suorituskykyisille autoille talvisissa olosuhteissa.

 • Erittäin hyvä hallittavuus ja ajotarkkuus märillä teillä ja lumissa olosuhteissa (3PMSF).
 • Turvallisuutta talvella lyhyempien jarrutusmatkojen ansiosta
 • Yksi johtavista talvirenkaista pitkän käyttöiän ja pienemmän polttoaineenkulutuksen suhteen.


MICHELIN Pilot Alpin 5 on saavuttanut kuusi palkintopallisijaa kuudessa tärkeimmässä eurooppalaisessa rengastestissä.

MICHELIN Pilot Alpin 5 -palkinnot

Vuonna 2021 MICHELIN Pilot Alpin 5 oli Tyre Reviews -lehden testivoittaja yhdeksän talvirenkaan (225/40 R18) vertailutestissä, AUTO BILDin urheiluautotestin testivoittaja 12 talvirenkaan (225/45 R18 – 245/40 R18) vertailutestissä ja SPORT AUTO -lehden testivoittaja kuuden talvirenkaan (255/40 R18) vertailutestissä.

Paras rengas ja testin voittaja on Michelinin 18 tuuman Pilot Alpin 5 -rengas. Ainoa rengas, jossa yhdistyvät lyhyet jarrutusmatkat ja paras suorituskyky lumella sekä vahva jarrutusteho ja tasapainoinen ajettavuus kuivilla teillä”, SPORT AUTO -lehden mukaan.


Vuonna 2020 MICHELIN Pilot Alpin 5 oli ADAC:n testivoittaja ja sai luokituksen ”hyvä” 13 talvirenkaan (235/55 R17) vertailutestissä sekä AUTO BILD:n testivoittaja, jossa se sai luokituksen ”esimerkillinen” ja ”Eco-champion” 51 talvirenkaan (245/45 R18) vertailevassa testissä.

Testivoittaja vakuuttavilla lumiominaisuuksilla, dynaamisilla märkä- ja kuivaominaisuuksilla, lyhyillä jarrutusetäisyyksillä, erittäin hyvillä kilometrimäärillä ja hyvällä hinta-suorituskyky-suhteella”, totesi AUTO BILD vuonna 2020.

"
Erittäin tasapainoinen rengas. Paras sijoitus kuiva- ja lumiominaisuuksissa”, totesi ADAC vuonna 2020.

MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV

MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV -talvirengas on suunniteltu turvalliseksi ja suorituskykyiseksi kaikilla talvisilla tienpinnoilla.

 • Hyvä hallinta ja ajotarkkuus lumella
 • Erinomainen jarrutus lumella (3PMSF)
 • Erinomainen pito lumella takaa vaivattoman liikkumisen talvella
 • Vahvistettu sivuseinämä takaa kestävyyden ja parhaan käyttöiän katumaasturille.MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV on saavuttanut kaksi palkintopallisijaa kahdessa tärkeimmässä eurooppalaisessa rengastestissä.

MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV -palkinnot

Vuonna 2021 MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV oli AUTO BILD allrad -testin testivoittaja 10 talvirenkaan (235/55 R18) vertailutestissä ja AUTO ZEITUNGin erittäin suosittelema 10 talvirenkaan (235/55 R18) vertailutestissä.

Lumi on renkaan erityisaluetta, mutta Pilot Alpin 5 tarjoaa myös erinomaisen turvallisuuden”, Auto Zeitungin mukaan.

Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.