Näytä jälleenmyyjät lähellä Tee uusi haku
header

ARVIOITU PARHAIKSI TALVIRENKAIKSI

Vinkkejä ja ohjeita autoa varten

Talvirenkaat on suunniteltu erityisesti turvalliseen ajamiseen alle 7 °C:n lämpötiloissa riippumatta siitä, onko tiellä lunta vai ei.

Mitkä ovat parhaat talvirenkaat omaan autoosi? Tässä artikkelissa MICHELIN esittelee parhaat talvirenkaansa ja riippumattomien rengastestaajien mielipiteet kustakin talviolosuhteissa testatusta renkaasta.

3PMSF-merkintä auttaa tunnistamaan hyvän talvirenkaan

Renkaat, joissa on "3PMSF" (3 Peak Mountain Snow Flake) -merkintä, ovat ainoat, jotka takaavat todellisen suorituskyvyn talvella, sillä ne on suunniteltu erityisesti lumikäyttöön ja täyttävät kaikki objektiivisten testien vaatimukset*.

3PMSF-merkinnästä on tulossa yhä enemmän standardimerkintä ja turvallisen talvirenkaan referenssi Euroopassa.
3PMSF-symboli on helposti tunnistettavissa: lumihiutale, jota ympäröivät kolme vuorenhuippua. Määräysten mukaisesti renkaassa tulee 3PMSF-merkinnän lisäksi olla myös M+S -merkintä.

Each of the tyres shown below is marked 3PMSF.

* Brake efficiency test under winter conditions according to the ETRTO (European Tyre and Rim Technical Organisation) method.

MICHELIN Alpin 6

MICHELIN Alpin 6 on uusimman sukupolven talvirengas, joka on suunniteltu turvalliseen ajoon vaikeissa talviolosuhteissa[1-2-3]. MICHELIN Alpin 6 -rengas sisältää Evergrip-teknologian, joka takaa erinomaisen jarrutus- ja vetokyvyn sekä pidon lumella, ensimmäisestä kilometristä viimeiseen. Pitkän käyttöiän ansiosta voit nauttia huoletta päivittäisestä ajosta ja lähteä pitkille ajomatkoille kaikissa olosuhteissa. Michelinin innovatiivinen kulutuspinnan kulumisvaroitin tarjoaa helpon ja kätevän tavan ennakoida talvirenkaiden vaihtoa – se pitää sinut ja matkustajasi turvassa.

Vuonna 2023 MICHELIN Alpin 6 sai arvosanan "Hyvä" ADAC:n vertailevassa talvirengastestissä (mukana 16 talvirengasta koossa 225/45R17 ja 16 talvirengasta koossa 205/60R16)

Tarkka ja turvallinen suorituskyky äärirajoilla kuivalla tiellä ; rauhallisen turvalliset ominaisuudet märällä tiellä ; erittäin pitkäksi arvioitu ajokilometrimäärä ; kevyt paino ; alhainen polttoaineenkulutus

MICHELIN Pilot Alpin 5

MICHELIN Pilot Alpin 5 -renkailla matkaat turvallisesti ja säilytät ajoneuvosi hallinnan läpi talven.  Rengas tarjoaa erinomaisen ohjaustarkkuuden ja jarrutuskyvyn talviolosuhteissa.[1][2][3]

Vuonna 2023 MICHELIN Pilot Alpin 5 oli testivoittaja seuraavissa vertailevissa testeissä:

 • AUTO BILD SPORTSCARS, 11 talvirenkaalla, koko 225/40 R18

Talvirengas, jolla on vakuuttava suorituskyky jäällä ja lumella, dynaaminen ajokäytös märällä ja kuivalla tiellä, nopea ohjausvaste, lyhyet jarrutusmatkat kuivalla tiellä, hiljainen ajoääni

 • AUTO BILD, 54 talvirenkaalla, koko 225/45 R18

Testivoittaja, jolla on huippusuorituskyky jäällä ja lumella, tarkka käsiteltävyys märällä ja kuivalla tiellä, hyvä kilometritulos

 • TYRE REVIEWS, 11 talvirenkaalla, koko 225/45 R18

Paras jarrutuksessa ja käsiteltävyydessä kuivalla tiellä, erinomainen märällä tiellä, paras yleisrengas lumella, paras ajomukavuus.

Vuonna 2022 MICHELIN Pilot Alpin 5 saavutti testivoiton seuraavissa vertailevissa testeissä:

 • AUTO BILD ALLRAD, 10 talvirenkaalla, koko 245/45 R19
 • AUTO MOTOR UND SPORT, 8 talvirenkaalla, koko 245/45 R19
   

Vuonna 2021 MICHELIN Pilot Alpin 5 saavutti testivoiton seuraavissa vertailevissa testeissä:

 • AUTO BILD SPORTSCARS, 12 talvirenkaalla, koot 225/45 R18 ja 245/40 R18
 • SPORT AUTO, 6 talvirenkaalla, koko 255/40 R18
 • TYRE REVIEWS, 9 talvirenkaalla, koko 225/40 R18
   

Vuonna 2020 MICHELIN Pilot Alpin 5 -rengas oli:

 • Testivoittaja ja sai arvosanan "Hyvä" ADAC:n suorittamissa vertailevissa testeissä 13 talvirenkaalla rengaskoossa 235/55 R17
 • Testivoittaja ja sai "Eco-Master"-luokituksen AUTO BILDin suorittamissa vertailevissa testeissä 51 talvirenkaalla rengaskoossa 245/45 R18.

MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV

Voimakkaiden katumaasturien vaatimuksiin suunniteltu MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV -talvirengas tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, turvallisuuden ja hallinnan kaikenlaisissa talviolosuhteissa.[1-2]

Vuonna 2023 Pilot Alpin 5 SUV oli testivoittaja Auto Bild Allradin suorittamassa vertailevassa testissä ja sai arvosanan "Esimerkillinen" (mukana 10 talvirengasta, koko 225/60R18).

Lumiasiantuntija, jolla on erinomaiset ajo-ominaisuudet kaikissa sääolosuhteissa, tarkka ohjattavuus ja hyvä reaktiokyky, miellyttävä ja hiljainen ajaa

MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV sai vertailevassa talvirengastestissä TYRE REVIEWS -lehdeltä arvosanan "Erittäin suositeltava" (mukana 9 talvirengasta koossa 235/60R18) ja Auto Motor Sportilta arvosanan "Erittäin hyvä" (mukana 7 talvirengasta koossa 255/40R20)

34963888 m

TUTUSTU TALVIRENKAISIIMME

Muita aiheeseen liittyviä artikkeleita

Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.