Näytä jälleenmyyjät lähellä Tee uusi haku
4w 461 tire michelin crossclimate 2 en features and benefits 1 signature landscape

PARHAAT ALL-SEASON -RENKAAT

Vinkkejä ja ohjeita autoa varten

All-season -renkaat ovat hybridirenkaita, joita voi käyttää varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Renkaat on suunniteltu sekä kesä- että talvirenkaille soveltuvilla tekniikoilla, joten niitä voidaan käyttää turvallisesti kuivissa, märissä tai lumisissa olosuhteissa – kevään alusta myöhäiseen syksyyn. 

3PMSF-merkintä (3 Peak Mountain Snow Flake) all-season-renkaidemme kyljessä kertoo, että renkaita voidaan käyttää talvella myös maissa, joissa talvirenkaat ovat pakolliset. Vaikeissa talviolosuhteissa Michelin suosittelee pohjoismaisten talvirenkaiden käyttöä.

Jos etsit parhaita all-season -renkaita autoosi, olet tullut oikeaan paikkaan. Tutustu Michelinin  parhaisiin all-season -renkaisiin  ja lue riippumattomien rengastestaajien arviot niistä.

MICHELIN CrossClimate 2

Pysy liikkeellä kaikissa sääoloissa ensimmäisestä kilometristä viimeiseen. MICHELIN CrossClimate 2 on all-season-rengasmarkkinoiden mestari[1]: johtava jarrutuskyky kuivalla tiellä[5], johtava jarrutuskyky ja pito lumella[2][3] sekä johtava suorituskyky märällä ja lumisella tiellä lailliseen urasyvyyteen asti kuluneena[2][3][4]. Rengas tarjoaa myös paremman turvallisuuden[1] ja alhaisemman polttoaineenkulutuksen[7] kuin sen myydyin edeltäjä[9]. Aja turvallisesti varhain keväällä tai myöhään syksyllä, myös satunnaisilla lumi- ja räntäkeleillä.

Vuonna 2023 Auto Zeitung antoi MICHELIN CrossClimate 2:lle arvosanan "Erittäin suositeltava" sekä "Suositeltava polttoainetaloudellisuus" (9 renkaan vertaileva testi, koko 215/55R17)

Erinomainen suorituskyky lumella ja kuivissa olosuhteissa painaa enemmän vaa'assa kuin kohtalainen tulos märällä kelillä - toinen sija. Renkaalla on erinomainen polttoainetehokkuus alhaisen vierintävastuksen ansiosta. (Auto Zeitung - 2023)

MICHELIN CrossClimate 2 SUV

Valitse SUV-rengas, johon voit luottaa, olipa keli mikä tahansa. MICHELIN CrossClimate 2 SUV, MICHELIN CrossClimate 2 -renkaan SUV-versio, on suunniteltu tarjoamaan optimaalisen turvallisuuden aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Lähde turvallisesti liikkeelle aamuisin teiden ollessa vielä huurteisia tällä monipuolisella renkaalla, joka kuuluu Euroopan myydyimpään rengasperheeseen[2]. Selätä säät ja saa enemmän irti SUV-autostasi näillä all-season-rengasmarkkinoiden asiantuntijarenkailla. Hallitse ennakoimattomat sääolosuhteet renkailla, jotka tarjoavat parhaan jarrutustehon kuivalla, märällä ja lumisella tiellä[1].

Vuonna 2023 MICHELIN CrossClimate 2 SUV oli testivoittaja AUTO BILD ALLRADin suorittamassa vertailevassa testissä, jossa oli mukana 10 all-season-rengasta kokoluokassa 235/65 R17.

Yleisosaaja, jolla on tasapainoinen suorituskyky, vakuuttavat ominaisuudet kuivalla tiellä ja lumella, erittäin hyvä vesiliirron vastustuskyky (Auto Bild Allrad – 2023)

4w 461 tire michelin crossclimate 2 en features and benefits 3 signature square

TUTUSTU ALL-SEASON-RENKAISIIMME

Muita aiheeseen liittyviä artikkeleita

Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.