Näytä jälleenmyyjät lähellä Tee uusi haku

17 TUUMA Michelin RENKAAT SINUN Car

Etkö ole vielä löytänyt oikeaa rengaskokoa? Oikean MICHELIN-rengaskoon autoosi löydät renkaiden sivuseinämästä, auton rekisteritiedoista tai kuljettajan oven puoleisesta tarrasta.

Miten rengaskokoa luetaan ?

Esimerkiksi kokomerkintä 205/55R17 91V, luetaan seuraavasti:

  • 205 on renkaan leveys (millimetreinä)
  • 55 on renkaan korkeus suhteessa leveyteen prosentteina
  • R on renkaan rakenne (R on vyörengas, D ristikudosrengas ja B ristikudosvyörengas)
  • 17 on vanteen halkaisija (tuumina)
  • 91 on kantavuustunnus
  • V tarkoittaa suorituskykyluokkaa. Se ilmaisee suurimman nopeuden, jolla rengas pystyy kulkemaan

     

Oletko löytänyt autosi rengaskoon? Napsauta kyseistä rengaskokoa yllä olevassa taulukossa, jonka jälkeen näytölle ilmestyy luettelo kaikista autoosi sopivista Michelin-renkaista.

tyre size

Voit myös etsiä autoosi sopivat renkaat Michelinin rengasvalitsimen avulla. Hyödynnä asiantuntemustamme! Michelin-rengasvalitsin auttaa sinua löytämään ajoneuvoosi ja ajotyyliisi parhaiten sopivan renkaan.  Antamiesi tietojen perusteella valitsin näyttää autoosi erityisesti suunnitellut, ajoneuvonvalmistajan hyväksymät renkaat sekä autoosi sopivat rengasvaihtoehdot.

Voit myös hakea renkaita ajoneuvotyypin tai käyttötarkoituksen mukaan, tai selaamalla renkaita valmistajan mukaan.

Jos tarvitset lisätietoja eri kokovaihtoehdoista, tutustu oppaaseemme: Oikean renkaan valinta?

Löydät kaikki renkaamme verkkosivuiltamme, mukaan lukien rengasuutuutemme, MICHELIN CrossClimate 2 sekä MICHELIN Pilot Sport -sarjan renkaat.

Omistatko sähköauton? Tämä koskee myös sinua! Kaikki autoosi saatavana olevat renkaat löytyvät erillisestä Sähköauto-oppaastamme.

Michelin valmistaa myös OE- eli ensiasennusrenkaita, jotka asennetaan autoon uutena jo tehtaalla. Renkaat on suunniteltu ja muokattu täysin tietyn automallin ominaisuuksien mukaan, jotta omistajat saavat haluamansa suorituskyvyn. Esimerkiksi N-merkityt MICHELIN-renkaat on suunniteltu erityisesti Porschea varten, K-merkityt renkaat on suunniteltu erityisesti Ferraria varten ja T-merkityt renkaat on suunniteltu Teslaa varten. Eri automalleille suunnitellut merkkirenkaat ovat Michelinin insinöörien ja heidän kyseisellä autonvalmistajalla työskentelevien kollegoidensa yhteisen tutkimustyön hedelmä.

On tärkeää huomioida, että oikean rengaskoon valinta vaikuttaa merkittävästi turvallisuuteen ja suorituskykyyn. Renkaita vaihdettaessa on lisäksi noudatettava lakia ja ajoneuvon valmistajan suosituksia. Michelin suosittelee asentamaan ajoneuvoon neljä (4) identtistä rengasta kaikkiin pyöriin (paitsi jos autossa on alun perin erikokoiset renkaat edessä ja takana).

Pelkästään rengaskoon perusteella haettaessa on hyvä ottaa huomioon, että näytetyt tulokset eivät välttämättä sovellu (tai niitä ei suositella) autoosi useiden eri tekijöiden vuoksi (mm. koko, suorituskykyluokka, kantavuus, suunnitellut käyttöolosuhteet jne.). Pyydä apua asiantuntijalta.

Tarvitsetko apua tai onko sinulla kysyttävää? Autamme mielellämme. Ota meihin yhteyttä Asiantuntijamme ovat palveluksessasi ja tarjoavat sinulle parhaat neuvot koskien renkaita.

Oikeudellinen huomautus

Ilmoitetut kantavuus- ja/tai suorituskykyluokat voivat poiketa hieman auton tyyppikilvessä ilmoitetusta alkuperäisestä koosta. Rengasalan ammattilaisena jälleenmyyjäsi osaa neuvoa sinua seuraavissa asioissa:


1 Ilmoittaa, mikäli uusittavien renkaiden kantavuus- ja/tai suorituskykyluokka poikkeaa alkuperäisistä renkaista.


2 Määrittää, onko vaihtoehtoisen rengaskoon ilmanpainetta tarpeen säätää.

Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.