Näytä jälleenmyyjät lähellä Tee uusi haku

Michelin Suomessa

Michelinin päämääränä on yhtiön perustamisesta asti ollut edistää ihmisten, tavaroiden ja palveluiden vapaata liikkuvuutta ja laajemmassa mielessä yhteiskunnan kehitystä. Tämä sitoumus, joka heijastuu kaikissa tuotteissamme - renkaissa, kartoissa ja opaskirjoissa - on kiteytetty lauseeseen "Michelin viitoittaa tietä"-

Michelin on yksi maailman johtavista rengasvalmistajista. Se on kansainvälinen yritys, jolla on yli 115 000 työntekijää eri puolilla maailmaa.
Michelinin pohjoismaiseen organisaatioon kuuluvat Ruotsi, Suomi, Norja ja Tanska, ja harjoitamme myyntitoimintaa myös Islannissa ja Färsaarilla.  Henkilöstömäärämme Pohjoismaissa on lähes 200. 

Pohjoismainen pääkonttorimme sijaitsee Tukholmassa, jossa on noin 60 työntekijää.  Eri tukitoiminnot, kuten talous-, tieto- ja henkilöstöhallinto, hoidetaan pääkonttorilta käsin. Pääkonttorille on keskitetty myös markkinointi, myynti, viestintä sekä asiakaspalvelukeskus, joka palvelee pohjoismaisia asiakkaitamme heidän omalla kielellään.

MICHELIN Nordic AB
Ringvägen 100
11860 STOCKHOLM

Michelinin pohjoismainen keskusvarasto sijaitsee Kungälvissä Göteborgissa, mistä renkaat toimitetaan koko Pohjoismaiden markkinoille. Keskusvarastolla työskentelee noin 75 henkilöä varastoinnin ja logistiikan parissa.

Myyntiorganisaatioomme kuuluu yli 80 henkilöä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa.

asphalt clouds fields 56832 max

Michelinin historia

Michelinin historia alkaa vuonna 1889, kun veljekset Edouard ja André Michelin perustavat yrityksen Clermont-Ferrandissa, Ranskassa. Pian sen jälkeen veljekset hakevat ensimmäistä patenttiaan irrotettavalle renkaalle. Michelinin päämääränä on yhtiön perustamisesta asti ollut edistää ihmisten ja tavaroiden liikkuvuutta jatkuvien innovaatioiden avulla. Tänään Michelin on eräs maailman johtavista renkaiden valmistajista ja matkustamiseen liittyvien palveluiden tuottajista, esimerkkeinä mm. nettipohjainen karttapalvelu ViaMichelin ja Guide Michelin -opas. (https://guide.michelin.com/en)

replace cjx1rk8jg08f40olb7hznijzc capturdsdsdse max 1
Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.