MICHELIN
PILOT SUPER SPORT
  • Henkilöauton renkaat

MICHELIN PILOT SUPER SPORT

  • Henkilöauton renkaat

Syntynyt kilpa-ajoista, tehty nautintoon.

Premium-urheiluautojen valmistajille suunniteltu[1] MICHELIN Pilot Super Sport tarjoaa uuden tason nautittavaa kuivan kelin ohjautuvuutta ja märkäpitoa.

  • Michelinin erittäin suorituskykyinen urheilullinen kesärengas
  • Suunniteltu premium-autonvalmistajille[1]
  • Säilyttää hallinnan mutkissa ja suoran tien kiihdytyksissä
  • Takaa erinomaisen märkäpidon
     
Sopii ajoneuvoosi

EDUT
 

Suunniteltu premium-urheiluautojen valmistajille[1].

MICHELIN Pilot Super Sport -rengas tie- ja ratakäyttöön on suunniteltu premium-autonvalmistajille, kuten Porsche, Ferrari, Tesla ja Mercedes. Kilpa-autojen perintöön tukeutuva, erittäin suorituskykyinen superurheiluautojen rengas tarjoaa nautinnollista suorituskykyä vaativille kuljettajille.

pss1

Tarkka ohjaus ja kuivan kelin ajettavuus.

Valitse MICHELIN Pilot Super Sport, joka on suunniteltu tuottamaan nautinnollista ohjautuvuutta kuivalla tiellä. Aja kaarteissa luottavaisin mielin ja nauti ohjaustarkkuudesta viikonloppuseikkailuilla ja kilparadoilla. Variable Contact Patch 2.0 -teknologia maksimoi kosketuksen tiehen, kun taas tiheäkudoksinen Twaron-vyö tarttuu kulutuspinnan keskiosaan ja jakaa voimaa vakauden lisäämiseksi.

pss2

Hallittua ajoa märillä teillä.

Tarkkaa kaarrosajoa myös sateella. MICHELIN Pilot Super Sport -renkaassa on kaksoisseosteknologiaa, joka on peräisin kestävyyskilpa-ajojen maailmasta. Märän kelin pitoa parantavat innovatiiviset, vesikalvon läpäisevät elastomeerit, jotka parantavat hallintaa märällä säällä sekä kaupunkien kaduilla että maaseututeillä.

pss3

Soveltuuko tämä rengas ajoneuvoosi?

LAILLINEN HUOMAUTUS

⁽¹⁾ – premium-luokan autonvalmistajille – Porsche, Ferrari, Tesla, Mercedes ja Volvo

Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.