MICHELIN
X-Ice North 4 SUV
 • nasta

  nasta

 • 3PMSF

  3PMSF

 • M+S-renkaat

  M+S-renkaat

 • Talvi

  Talvi

 • SUV/4x4 -renkaat

MICHELIN X-ICE NORTH 4 SUV

 • SUV/4x4 -renkaat

 • nasta

  nasta

 • 3PMSF

  3PMSF

 • M+S-renkaat

  M+S-renkaat

 • Talvi

  Talvi

Kestävää turvallisuutta pohjoismaisilla talviteillä SUV-autollesi

MICHELIN X-Ice North 4 SUV -renkaan nastoitettu kulutuspinta tarjoaa jäällä huipputason pidon ja ohjattavuuden sekä kestävän turvallisuuden. Maksimaalista liikkuvuutta pohjoismaisiin talviolosuhteisiin SUV-autolle[1][2].

 • Michelinin suorituskykyinen nastarengas SUV-autoihin
 • Erinomainen jarrutuskyky jäisillä teillä[1]
 • Poikkeuksellinen pito jäisillä teillä[2]
 • Pienempi rengasmelu, joka lisää ajomukavuutta[3]
 • Edelliseen sukupolveen verrattuna parempi polttoainetehokkuus[5]
   
Sopii ajoneuvoosi

Edut

Erinomainen jarrutuskyky ja pito jäisillä teillä[1][2].

MICHELIN X-Ice North 4 SUV -talvirenkaassa on eniten nastoja, ja se tarjoaa parhaan pidon ja jarrutustehon jäisillä teillä kilpailijoihin verrattuna[1][2]. Parempaa ohjattavuutta ja kestävää turvallisuutta kaikille talven ajomatkoille.

01

Erinomainen jarrutuskyky ja kiihtyvyys lumella(4)

Syvässä lumessa ajamiseen tarvitaan katumaasturirengas, joka on suunniteltu ankariin talviolosuhteisiin. MICHELIN X-Ice North 4 SUV -rengas on suunniteltu tarjoamaan tehokas pito sekä erinomainen kiihdytys ja jarrutus lumessa[4]. Pidä itsesi ja matkustajasi turvassa ja liikkeellä korkean suorituskyvyn katumaasturirenkaalla.

02

Hiljaisemmat nastat takaavat ajomukavuuden[3].

MICHELIN X-Ice North 4 SUV-renkaan nastojen sijoittelussa on hyödynnetty matemaattista algoritmia, minkä ansiosta nastamelu on aiempaa alhaisempi. Tuloksena on talviaikaan optimaalinen ajomukavuus märillä ja kuivilla teillä[3]. Nauti matkanteosta talvella mukavilla ja hiljaisilla renkailla.

03

Parempi polttoainetehokkuus[5].

MICHELIN X-Ice North 4 SUV  on erittäin suorituskykyinen rengas, joka tarjoaa vastinetta rahalle. Renkaalla on merkittävästi parempi polttoainetehokkuus ja edeltävään malliin verrattuna 14 % pienempi vierinvastus. Tämä nastarengas tarjoaa erinomaisen polttoainetalouden liikkuvuudesta ja ohjattavuudesta tinkimättä ja sopii siksi mainiosti kaikille talven ajomatkoille.

04

Soveltuuko tämä rengas ajoneuvoosi?

70 saatavilla olevat koot renkaalle MICHELIN X-Ice North 4 SUV

MICHELIN X-Ice North 4 SUV 215/70R16 100T

Leveys

215

Profiilisuhde

70

Vannehalkaisija

16

Kantavuustunnus

100

Suorituskykyluokka

T

LAILLINEN HUOMAUTUS

(1) – jarrutuskyky jäällä: TEST WORLDin Michelinin tilauksesta suorittamat jarrutustestit jäällä (25 - 5 km/h) marras-joulukuussa 2018. Rengaskoko oli 225/65 R 17 106 T ja testiautona oli VW Tiguan. MICHELIN X-Ice North 4 SUV verrattuna seuraaviin kilpailijoihin: BRIDGESTONE Noranza 001 SUV, CONTINENTAL Ice Contact 2 SUV, NOKIAN Hakkapeliitta 9 SUV, GOODYEAR UltraGrip Ice Arctic SUV 4x4, PIRELLI Ice Zero. MICHELIN X-Ice North 4 SUV:lla oli paras tulos yhdessä GOODYEAR UltraGrip Ice Arctic SUV 4x4- ja NOKIAN Hakkapeliitta 9 SUV –renkaiden kanssa.Tulokset julkaistiin Tekniikan Maailmassa syyskuussa 2019 ja Zarulemissa (Venäjä) vuonna 2019.
(2) - pito jäällä: TEST WORLDin Michelinin tilauksesta suorittamat käsittelytestit jäällä marras-joulukuussa 2018. Rengaskoko oli 225/65 R 17 106 T ja testiautona oli VW Tiguan. MICHELIN X-Ice North 4 SUV verrattuna seuraaviin kilpailijoihin: BRIDGESTONE Noranza 001 SUV, CONTINENTAL Ice Contact 2 SUV, NOKIAN Hakkapeliitta 9 SUV, GOODYEAR UltraGrip Ice Arctic SUV 4x4, PIRELLI Ice Zero. 
(3)- pienempi ajomelu: perustuu subjektiivisiin melu- ja ajomukavuustesteihin sekä objektiivisiin ulkoisen melun mittauksiin mustalla asfaltilla. Testit suoritti TÜV SÜD Michelinin tilauksesta Saksassa maaliskuussa 2020. Rengaskoko oli 225/65 R17 106 T ja testiautona oli LEXUS NX . Vertailurenkaina CONTINENTAL Ice Contact 2 SUV, NOKIAN Hakkapeliita 9 SUV. Kolmen testinopeuden keskiarvo (50 - 80 - 110 km/h). 
(4) – jarrutus ja kiihdytys lumella : TEST WORLDin Michelinin tilauksesta suorittamat jarrutustestit (35 - 5 km/h) ja kiihdytystestit (5 - 35 km/h) lumella marras-joulukuussa 2018. Rengaskoko oli 225/65 R17 106 ja testiautona oli VW Tiguan. Verrattuna seuraaviin kilpailijoihin: BRIDGESTONE Noranza 001 SUV, CONTINENTAL Ice Contact 2 SUV, NOKIAN Hakkapeliitta 9 SUV, GOODYEAR UltraGrip Ice Arctic SUV 4x4, PIRELLI Ice Zero. 
(5) –parempi polttoainetaloudellisuus: Vierinvastus on 14 % alhaisempi. Michelinin sisäiset testit Ladoux’n teknologiakeskuksessa (Clermont-Ferrand, Ranska) helmikuussa 2018 rengaskoolla 235/65 R17 108T XL.

Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.