Näytä jälleenmyyjät lähellä Tee uusi haku
MICHELIN
X-ICE NORTH 4 SUV
 • Talvi

  Talvi

 • nasta

  nasta

 • 3PMSF

  3PMSF

 • M+S-renkaat

  M+S-renkaat

 • Soveltuu sähköautoille

  Soveltuu sähköautoille

84 kokoa saatavilla

MICHELIN X-ICE NORTH 4 SUV

 • SUV/4x4 -renkaat
 • Sähkö-tai hybridiauto

 • Talvi

  Talvi

 • nasta

  nasta

 • 3PMSF

  3PMSF

 • M+S-renkaat

  M+S-renkaat

 • Soveltuu sähköautoille

  Soveltuu sähköautoille

Kestävää turvallisuutta pohjoismaisilla talviteillä SUV-autollesi

MICHELIN X-Ice North 4 SUV -renkaan nastoitettu kulutuspinta tarjoaa jäällä huipputason pidon ja ohjattavuuden sekä kestävän turvallisuuden. Maksimaalista liikkuvuutta pohjoismaisiin talviolosuhteisiin SUV-autolle(1)(2).

 • Michelinin suorituskykyinen nastarengas SUV-autoihin
 • Erinomainen jarrutuskyky jäisillä teillä(1)
 • Poikkeuksellinen pito jäisillä teillä(2)
 • Pienempi rengasmelu, joka lisää ajomukavuutta(3)
 • Edelliseen sukupolveen verrattuna parempi polttoainetehokkuus(5)

Erinomainen jarrutuskyky ja pito jäisillä teillä(1)(2).

MICHELIN X-Ice North 4 SUV -talvirenkaassa on eniten nastoja, ja se tarjoaa parhaan pidon ja jarrutustehon jäisillä teillä kilpailijoihin verrattuna(1)(2). Parempaa ohjattavuutta ja kestävää turvallisuutta kaikille talven ajomatkoille.

Erinomainen jarrutuskyky ja kiihtyvyys lumella(4)

Syvässä lumessa ajamiseen tarvitaan katumaasturirengas, joka on suunniteltu ankariin talviolosuhteisiin. MICHELIN X-Ice North 4 SUV -rengas on suunniteltu tarjoamaan tehokas pito sekä erinomainen kiihdytys ja jarrutus lumessa(4). Pidä itsesi ja matkustajasi turvassa ja liikkeellä korkean suorituskyvyn katumaasturirenkaalla.

Hiljaisemmat nastat takaavat ajomukavuuden(3).

MICHELIN X-Ice North 4 SUV-renkaan nastojen sijoittelussa on hyödynnetty matemaattista algoritmia, minkä ansiosta nastamelu on aiempaa alhaisempi. Tuloksena on talviaikaan optimaalinen ajomukavuus märillä ja kuivilla teillä(3). Nauti matkanteosta talvella mukavilla ja hiljaisilla renkailla.

Parempi polttoainetehokkuus(5).

MICHELIN X-Ice North 4 SUV  on erittäin suorituskykyinen rengas, joka tarjoaa vastinetta rahalle. Renkaalla on merkittävästi parempi polttoainetehokkuus ja edeltävään malliin verrattuna 14% pienempi vierinvastus. Tämä nastarengas tarjoaa erinomaisen polttoainetalouden liikkuvuudesta ja ohjattavuudesta tinkimättä ja sopii siksi mainiosti kaikille talven ajomatkoille.

★★★★★
We don't have review for this tire yet…
MICHELIN X-ICE NORTH 4 SUV
Omistatko tämän renkaan?
Kirjoita tuotearvostelu

84 saatavilla olevat koot renkaalle MICHELIN X-ICE NORTH 4 SUV

Sopii ajoneuvoosi

MICHELIN X-ICE NORTH 4 SUV 215/70R16 100T SUV

Leveys

215

Profiilisuhde

70

Vannehalkaisija

16

Kantavuustunnus

100

Suorituskykyluokka

T

Oikeudelliset maininnat

(1) jarrutuskyky jäällä: TEST WORLDin Michelinin tilauksesta suorittamat jarrutustestit jäällä (25 - 5 km/h) marras-joulukuussa 2018. Rengaskoko oli 225/65 R 17 106 T ja testiautona oli VW Tiguan. MICHELIN X-Ice North 4 SUV verrattuna seuraaviin kilpailijoihin: BRIDGESTONE Noranza 001 SUV, CONTINENTAL Ice Contact 2 SUV, NOKIAN Hakkapeliitta 9 SUV, GOODYEAR UltraGrip Ice Arctic SUV 4x4, PIRELLI Ice Zero. MICHELIN X-Ice North 4 SUV:lla oli paras tulos yhdessä GOODYEAR UltraGrip Ice Arctic SUV 4x4- ja NOKIAN Hakkapeliitta 9 SUV –renkaiden kanssa.Tulokset julkaistiin Tekniikan Maailmassa syyskuussa 2019 ja Zarulemissa (Venäjä) vuonna 2019.

 

(2) - pito jäällä: TEST WORLDin Michelinin tilauksesta suorittamat käsittelytestit jäällä marras-joulukuussa 2018. Rengaskoko oli 225/65 R 17 106 T ja testiautona oli VW Tiguan. MICHELIN X-Ice North 4 SUV verrattuna seuraaviin kilpailijoihin: BRIDGESTONE Noranza 001 SUV, CONTINENTAL Ice Contact 2 SUV, NOKIAN Hakkapeliitta 9 SUV, GOODYEAR UltraGrip Ice Arctic SUV 4x4, PIRELLI Ice Zero. 

 

(3) - pienempi ajomelu: perustuu subjektiivisiin melu- ja ajomukavuustesteihin sekä objektiivisiin ulkoisen melun mittauksiin mustalla asfaltilla. Testit suoritti TÜV SÜD Michelinin tilauksesta Saksassa maaliskuussa 2020. Rengaskoko oli 225/65 R17 106 T ja testiautona oli LEXUS NX . Vertailurenkaina CONTINENTAL Ice Contact 2 SUV, NOKIAN Hakkapeliita 9 SUV. Kolmen testinopeuden keskiarvo (50 - 80 - 110 km/h). 

 

(4)jarrutus ja kiihdytys lumella : TEST WORLDin Michelinin tilauksesta suorittamat jarrutustestit (35 - 5 km/h) ja kiihdytystestit (5 - 35 km/h) lumella marras-joulukuussa 2018. Rengaskoko oli 225/65 R17 106 ja testiautona oli VW Tiguan. Verrattuna seuraaviin kilpailijoihin: BRIDGESTONE Noranza 001 SUV, CONTINENTAL Ice Contact 2 SUV, NOKIAN Hakkapeliitta 9 SUV, GOODYEAR UltraGrip Ice Arctic SUV 4x4, PIRELLI Ice Zero. 

 

(5) –parempi polttoainetaloudellisuus: Vierinvastus on 14 % alhaisempi. Michelinin sisäiset testit Ladoux’n teknologiakeskuksessa (Clermont-Ferrand, Ranska) helmikuussa 2018 rengaskoolla 235/65 R17 108T XL.

Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.