Näytä jälleenmyyjät lähellä Tee uusi haku
prototypewheels04 bkgd

MICHELIN UPTIS

Punktion kestävä rengasprototyyppi

MICHELIN UPTIS (Unique Puncture-Proof Tire System)(1) esiteltiin ensimmäistä kertaa kestävän liikkuvuuden Movin’On -huippukokouksessa vuonna 2019. Se eliminoi rengasrikkojen ja nopean painehäviön riskin ja pienentää ympäristövaikutuksia.

Se edustaa uuden sukupolven airless-rengasteknologiaa ja on osoitus Michelinin asiantuntemuksesta high-tech -materiaaleissa.

New generation of airless tire | Michelin

MERKITTÄVÄ ASKEL KOHTI KESTÄVÄMPÄÄ LIIKKUVUUTTA

MICHELIN UPTIS -prototyyppi on henkilöautoihin kehitetty ilmaton rengas-vanneyhdistelmä. Se eliminoi rengasrikon aiheuttaman renkaan puhkeamisen ja muiden rengaspaineongelmien riskin. Se tarjoaa monia etuja :

  • Kuljettajille se tuo turvallisuudentunteen, kun rengasrikon aiheuttamista vaaroista ei tarvitse huolehtia.
  • Ajoneuvonkalustojen omistajat ja ammattikuljettajat voivat optimoida kalustonsa tuottavuuden (ei liiketoiminnan katkoksia ja renkaiden lähes olematon huoltotarve).
  • Rengasrikosta johtuvien romutettavien renkaiden määrä vähenee, jolloin vaihtorenkaiden valmistukseen tarvittavien raaka-aineiden käyttö sekä jätteen määrä myös vähenevät..


MICHELIN UPTIS -prototyyppi edustaa merkittävää edistysaskelta MICHELIN’s VISION konseptin, Konsepti sisältää neljä innovaatiotoiminnan peruspilaria: ilmattomat renkaat, älyrenkaat, 3D-tulostetut renkaat ja sataprosenttisesti kestävät rengasmateriaalit (kokonaan kierrätetyt tai uusiutuvat materiaalit).

MICHELIN UPTIS PROTOTYPE

MICHELIN UPTIS, YMPÄRISTÖVAIKUTUKSEN VÄHENTÄMINEN

MICHELIN UPTIS on ensimmäinen uuden sukupolven ilmaton rengasratkaisu, jota tukevat :

1

INNOVAATIOT JA TEKNOLOGIA

Michelinin huipputeknisten materiaalien asiantuntemuksen ansiosta MICHELIN UPTIS edustaa merkittävää edistysaskelta nykyisessä ilmattomassa liikkuvuusteknologiassa. MICHELIN UPTIS poistaa rengaspaineiden tarkistuksen tarpeen ja vähentää muiden rutiinihuoltojen tarvetta, minkä ansiosta se sopii erinomaisesti itseajaviin ajoneuvoihin ja henkilöautokalustoille.

2

ARVOSTETUT KUMPPANUUDET

General Motors, suuri maailmanlaajuinen OEM-valmistaja ja Michelinin arvostettu yhteistyökumppani, on allekirjoittanut yhteisen tutkimushankesopimuksen Michelinin kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tehdä MICHELIN UPTIS -renkaasta valtavirtaa henkilöautoissa jo vuosikymmenen puolivälissä. Lisäksi DHL on valinnut MICHELIN UPTIS -renkaan asennettavaksi lähes 50 DHL-pakettiautoon Singaporessa vuoden 2023 loppuun mennessä.

3

KESTÄVÄÄ MUOTOILUA

MICHELIN UPTIS -renkaan vallankumouksellinen muotoilu ja materiaalit tarjoavat kestävää kehitystä edistäviä etuja, kuten vähentämällä romutettaviksi joutuvien renkaiden määrää ja renkaiden valmistuksessa käytettyjen raaka-aineiden ja energian kokonaismäärää.

TIESITKÖ TÄMÄN ?

Vuosittain jopa 20 % (2) renkaista romutetaan ennenaikaisesti rengasrikkojen (12 %) tai väärien rengaspaineiden (8 %) aiheuttaman epäsäännöllisen kulumisen seurauksena, ts. 200 miljoonaa rengasta, eli 2 miljoonaa tonnia*. Se vastaa suuruudeltaan noin 200 Eiffel-tornin painoa. MICHELIN UPTIS ratkaisee tämän ongelman ilmattomalla rakenteellaan.

MISTÄ MICHELIN UPTIS PROTOTYYPPI RAKENTUU ?

MICHELIN UPTIS on suunniteltu kestämään henkilöautojen painoa ja nopeutta, ja se sopii erityisen hyvin ajoneuvokalustoille ja uusiin liikkuvuusmuotoihin: yhdistettäviin, autonomisiin, jaettuihin ja sähkökäyttöisiin ajoneuvoihin.

MICHELIN UPTIS -prototyyppi on yhdistelmä kumia, vanteessa olevaa alumiinia ja lasikuituvahvisteisesta muovista valmistettua joustavaa kantavaa rakennetta: se on Michelinin huipputeknisten materiaalien asiantuntemuksen tulos.

MICHELIN UPTIS sopii erinomaisesti henkilöautojen tarpeisiin ja tarjoaa kaikki MICHELIN-renkaiden hyvät suorituskykyominaisuudet.

MICHELIN UPTIS PROTOTYPE

DHL VALITSEE MICHELIN UPTIS -RENKAAN

Michelinin ilmaton innovaatio ottaa ensimmäiset askeleensa viimeisen kilometrin jakelumarkkinoilla.

Se asennetaan lähes 50:een DHL:n pakettiautoon Singaporessa vuoden 2023 loppuun mennessä.

capture

MICHELIN UPTIS -PROTOTYYPPI ENSIMMÄISEN KERRAN JULKISUUDESSA VUONNA 2021

Kaksi auto-tubettajaa, JWW ja Gercollector, pystyivät testaamaan MICHELIN UPTISia todellisissa olosuhteissa yleisillä teillä vuoden 2021 Münchenin Motor Show -tapahtumassa.
"En malta odottaa, että pääsen näkemään sen autoissa", "uskomattoman mukava": MICHELIN UPTIS prototyyppi täytti odotukset.

Michelin UPTIS Driving Experience - IAA Munich 2021

LUE LISÄÄ AIHEESTA MIKSI MICHELIN:

The range challenge of electric cars

Sähkökäyttöisen liikkuvuuden eturintamassa

Olemme sähköisen liikkuvuuden suunnannäyttäjiä. Insinöörimme tekevät läheistä yhteistyötä auton-, skootterin- ja polkupyöränvalmistajien kanssa suunnitellakseen renkaita, jotka tarjoavat hyvän suorituskyvyn sähköajoneuvojen omistajille.

map search desktop

Etsi Michelin -rengasmyyjä lähelläsi sekunneissa

Hakuehto
Osoite, paikkakunta tai postinumero
Auto
  • Auto
  • Moottoripyörä
Paikanna minut
Etsi
Suomen viisi suurinta kaupunkia

Oikeudellinen huomautus

(1) UPTIS: Ainutlaatuinen puhkeamaton rengas (Puncture-proof Tire System) on kehitetty yhteistyössä Maxionin kanssa, joka on UPTIS-renkaan erityisvanteen toimittaja

(2) Sisäinen "romutustutkimus" (2012-2015), joka perustuu 135 000 renkaan otokseen ja on ekstrapoloitu maailmanlaajuisesti (arvioiden mukaan miljardi romurengasta hävitetään vuosittain).

(3) Lue lisää osoitteesta https://www.michelin.com/en/sustainable-development-mobility/for-the-planet/environmental-approach

Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.