Miksi moottoripyörään kannattaa hankkia MICHELIN-renkaat? 

Miksi valita meidät? Koska renkaamme tarjoavat kaiken tarvitsemasi.

Michelinin historia

Tutkijoiden mielikuvitus ja intuitio innoittivat Micheliniä kehittämään uudenlaisia ratkaisuja ja entistäkin vahvempia ja tehokkaampia moottoripyörän renkaita.


Innovaatiot

Eilispäivän rohkeat teknologiset päätökset ja nerokkaat keksinnöt ovat raivanneet tietä edistyksellisille teknologioille, jotka on saavutettu tuotekehityksen myötä.


Teknologiaa ja asiantuntemusta

Täydelliset renkaat syntyvät ainutlaatuisesta asiantuntemuksesta, ja niissä yhdistyvät huippuluokan kumiseokset ja rengasrunko sekä patentoidut lamellit. Insinöörimme ja kuljettajamme työskentelevät rinta rinnan tavoitteenaan kehittää renkaat, jotka tarjoavat ylivertaisen suorituskyvyn ja turvallisuuden.

moto edito landing page connecting techno why michelin

moto edito landing page mtop why michelin

MICHELIN® Total Performance™

Moottoripyörällä tai skootterilla ajaminen on luottamuskysymys. Renkaat ovat ainoa ajoneuvon osa, joka koskettaa tienpintaa. Siksi pyrimme jatkuvasti parantamaan renkaidemme suorituskykyä.

Sitoumuksemme moottoriurheiluun

Kilpa-ajot ovat erinomainen testilaboratorio ennen uusien teknologioiden tuomista markkinoille. Niiden ansiosta voimme testata, innovoida ja kehittää uusia rengasratkaisuja äärimmäisissä olosuhteissa.

moto edito landing page competition why michelin

moto edito landing page partners why michelin

Michelinin kumppanit

Meillä on kunnia tehdä yhteistyötä markkinoiden johtavien moottoripyörä- ja skootteribrändien kanssa. Noudatamme samoja tiukkoja standardeja, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.