MICHELIN
ROAD CLASSIC

MICHELIN ROAD CLASSIC

Modernia teknologiaa, jonka ansiosta saat kaiken irti klassikkopyörästäsi! 


  • Hyvä pito märissä olosuhteissa ja myös sateella!
  • Erinomainen ajovakaus

Miksi valita MICHELIN Road Classic?

michelin road classic f pers ld

50% parempi märkäpito verrattuna edelliseen sukupolveen*

Kumiseoksessa on hyödynnetty SRT-teknologiaa (Silica Rain Technology), joka 26 %:n avoimen pinnan ohella antaa 50 % paremman märkäpidon edelliseen sukupolveen verrattuna *

michelin road classic f side ld

50 % parempi ajovakaus kaarteessa ja 40 % parempi suoralla tiellä verrattuna edelliseen sukupolveen**

Ristikudosteknologian ja kahden kudoskerroksen tukeman rungon ansiosta MICHELIN Road Classic -renkaan ajovakaus on 50 % parempi kaarteessa ja 40 % parempi suoralla tiellä verrattuna edelliseen sukupolveen.**

Soveltuuko tämä rengas ajoneuvoosi?

Lailliset maininnat

* Virallisen valvojan vahvistama testi, jossa verrattiin MICHELIN Road Classic- ja MICHELIN Pilot Activ -renkaita 16.6.2020 Fontangen radalla Ranskassa. Rengaskoot olivat edessä 100/90 B19 ja takana 130/80 B17. Testipyöränä oli Triumph Bonneville T100.


* * Virallisen valvojan vahvistama testi, jossa verrattiin MICHELIN Road Classic- ja MICHELIN Pilot Activ -renkaita 22.6.2020 Ladoux'n radalla Ranskassa. Rengaskoot olivat edessä 100/90 B19 ja takana 130/80. Testipyöränä oli B17 Triumph Bonneville T100.

Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.