moto banner background cailloux trial tyres
MICHELIN
TRIAL COMPETITION

MICHELIN TRIAL COMPETITION

MICHELIN-rengas, jossa yhdistyvät vankkuus, joustavuus ja pito. Varma valinta niin ammattilaisille kuin amatööreillekin.

Miksi tämä rengas sopii minulle parhaiten?

Moto Piktogrammi look Renkaat

Helppo sivuttaisliikkeiden ja hyppyjen hallinta

Kevyen painonsa ansiosta MICHELIN Trial Light Competition* -rengas siivittää sinut vauhtiin trial-radalla. Moottoripyöräsi kirjaimellisesti lentää esteiden yli. Ajamisesi tehostuu, ja suorituskykysi paranee. Saatavilla myös radiaaliversiona: MICHELIN Trial X-Light Competition.

 

* MICHELIN Trial Light (etu- ja takarengas) on kuusi prosenttia kevyempi kuin MICHELIN Trial Competition (etu- ja takarengas).

Moto Logo technologie mcp Renkaat

Eksklusiivinen teknologia: maksimaalinen kontaktiosa

Trial Light Competition -renkaassa* on runko, joka sopii trial-radalle. Se mukautuu jokaisen ylittämänsä esteen vaatimuksiin. Puikkelehdi kivikoissa renkaan ainutlaatuisten suorituskykyominaisuuksien ja eksklusiivisen muotoilun ansiosta.

Moto Piktogrammi performance Renkaat

Mestareiden rengas

Toni Bou, vuoden 2014 ja 2015 trialin sisäratojen maailmanmestari ja vuoden 2014 trialin ulkoratojen maailmanmestari yhdeksättä kertaa peräkkäin.

Soveltuuko tämä rengas ajoneuvoosi?

2 kokoa saatavilla tälle renkaalle

Vanne

18''
21''

Sijainti

4.00 R18 64M
Leveys 4.00 R18 64M
Profiilisuhde 4
Vannehalkaisija 18
Kantavuustunnus 64
Suorituskykyluokka M
2.75 -21 45M
Leveys 2.75 -21 45M
Profiilisuhde 2.75
Vannehalkaisija 21
Kantavuustunnus 45
Suorituskykyluokka M
Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.